Familjemys


image

Vad fort denna veckan gick! Minns knappt vad jag har gjort.. Vet att jag pratade med nya psykologen för 2:a gången i torsdags och änsålänge verkar det bra. Det är ju positivt!! 🙂
Mina föräldrar har varit iväg i Portugal hela veckan så vi har haft föräldrafritt på hemmaplan. Ska inte kommentera det för mycket då jag vet att de läser vad jag skriver men kan erkänna att det varit ganska skönt.. ^^
Kom på att jag har glömt berätta att jag flyttade in hos min bror Oskar i veckan då det var lättare att ta sig till jobbet från honom. Vet inte hur glad han blev för det men jag tror att vi haft en bra vecka. Jag har haft det bra iallafall. 😉

Men igår landade mamma och pappa på svensk mark och påväg hem från flygplatsen bestämde vi oss för att äta tapas tillsammans. Vi hamnade tillslut på Manana som är en tapasrestaurang i stan. Vi hade riktig tur som fick det sista lediga bordet för kvällen. Tycker det är kul att äta tapas då man får välja massa olika smårätter och kan smaka på allting. Det var en mysig kväll! Härligt att göra såna spontana grejer ibland. ^^

image

image


5 svar till “Familjemys”

  1. Vad skönt att det känns bra med din nya psykolog☺ hoppas det fortsätter så.
    Portugal lät ju inte helt fel, dom har säkert haft det skönt?
    Kraam till er alla❤

    • P – Det var jätteskönt i Portugal, hade turen att få några sommardagar och t o m bad i havet! 🙂 Men gott att komma hem också, även om vardagen kommer ikapp lite väl fort ibland.
      Hoppas vi ses snart! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.