Jag gjorde det!!!


image

Tjena,

Idag har jag utmanat mig själv ordentligt. Nämligen gjort högskoleprovet från kl 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen… Man gör 5 delprov och får 15 minuters raster emellan dessa samt 1 timmes lunch.
Är äntligen påväg hem och helt grötig i huvudet. Även lyckats dra på mig en lätt nackspärr.. Det går bra nu, haha! :p

Nämen är glad att jag har gjort provet för nu vet jag vad jag ska fokusera på inför nästa prov. Det gick nog helt okej.. Får se vad jag får för resultat om en månad..  :s ^^
Är glad att det är över. Just nu är jag påväg hem från stan för att byta om till lite snyggare kläder och sedan ta mig in till stan igen för lite barhäng. Ska bli kul och skönt att göra/ tänka på annat! 😀 Ha en go helg nu!

(Nu kmr jag kanske vara lite upprepande men det är faktiskt helt otroligt att jag ens kan göra högskoleprovet.. Att min hjärna fungerar så bra som den gör efter hjärtstoppet.. Kom att tänka på det när jag satt och gjorde provet… Det är jag så glad och tacksam för! )


9 svar till “Jag gjorde det!!!”

  1. Bra jobbat Sofia – underbart att du alltid är så positiv och vågar ta nya utmaningar hela tiden!
    K R A M från mig till dej

  2. Fasen vad bra du är!!? Men visst förstår jag dig, helt otroligt att man kan återhämta sig efter ett hjärtstopp med allt vad det innebär. Tänker främst då på cirkulationen upp till hjärnan. Din hjärna är i tipptopp skick!?
    Kraam till dig❤

  3. Inte för att vara den som är den men vore det inte bättre om du
    tänkte på provets uppgifter istället? 😉 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.