Försöka lita på kroppen


image

Hejsan!
Jag har haft väldigt tät kontakt med sjukhuset senaste veckan. Är yr och har varannan dag fått problem med att pulsen går ner väldigt lågt i vila på kvällen. Blir så himla skraj och vågade tillslut klämma ur mig frågan om hjärtat kan stanna…
Just då pratade jag i telefon med en kardiolog som sa att: nej, nej.. Om det fanns risk för det hade vi aldrig skickat hem dig igen.
Ni som följt mig kanske förstår varför jag tvekar med tanke på hjärtstoppet jag fick.. Men nu är det ju en helt annan grej, nu har de ju stenkoll på mig. Jag frågade då om det var något som var farligt för kroppen (när pulsen går ner så lågt), om jag skulle passa mig för något. Men det behövde jag inte.

Därför bestämde jag mig för att ha kul med mina vänner på lördakväll som jag hade planerat sen en vecka tillbaka. Hade först bara tänkt förfesta med dem men sen kände jag mig såpass pigg att jag följde med mina vänner ut på krogen (alkoholfritt såklart med tanke på hjärtat). Gud va kul vi hade och vad vi skrattade. Så skönt att slippa tänka på massa krångel och sjukhusbesök. 🙂 Kände mig lätt yr under kvällen men kunde ändå vara med ganska länge. ^^ Är så glad att jag orkade gå ut, man får ju sån go energi när man är lycklig. Har ju lätt världens bästa vänner som muntrar upp och tar hand om mig. ^^

Jag känner mig tyvärr lätt yr hela tiden och har gjort i nästan 2 veckor nu. From idag provar vi att sänka en medicin ytterligare… Hoppas detta ska fungera så jag slipper vara yr! 🙂


3 svar till “Försöka lita på kroppen”

 1. Ja, jag har full förståelse för din tvekan. Men du är i goda händer. Å du själv har ju bra koll på dig.☺
  Sen är du så himla bra på att vända på nåt tråkigt, trist, jobbigt whatever, till något positivt. Du lämnar det jobbiga för en stund o gör nåt kul.☺ DET är styrka fialotta!
  Ta hand om dig i höstrusket.?
  Kraam❤

  • Ja, det brukar ju hjälpa! 🙂 Mådde riktigt bra i sinnet efter den festkvällen men kroppen mådde la sådär… ^^
   Ta hand om dig du med. Kraaam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *