Små vardagsproblem

image

Hej,

Jag har bokat en klipptid imorgon och nu sitter jag här och funderar på hur jag vill färga mitt hår. Kanske ska ha lite mörkare färg på håret nu när det ändå är höst/vinter? Väldigt ekonomiskt att göra lite mörkare slingor då utväxten inte syns lika tydligt sen… Får se vad jag bestämmer mig för. Antagligen kommer man knappt se någon skillnad.. Haha 😀
Skönt att ha såna här små problem ibland! ^^

Just det, glömde berätta att jag fick ha på mig ett bandspelarekg under 48 timmar förra veckan. När jag hade på mig det lyckades vi fånga när pulsen gick ner väldigt lågt I vila, exakt det vi ville åt. Känns bra att man lyckades fånga det. Resultatet av den undersökningen kommer jag få den 17 november då jag har ett läkarbesök. Lite orolig för vad det kan innebära men försöker tänka att det förhoppningsvis löser sig med min oregelbundna puls nu när vi ändrar dosen av en blodtryckssänkande medicin. Hoppas! Vill inte att det ska vara nåt knas…

4 reaktioner på ”Små vardagsproblem

  1. Vad nyfiken jag blir nu! Vill ju se hur färgerna blev i håret☺ Aniston har fina färger, skulle du passa skitbra i.?
    Tummen upp även för att dom lyckats fånga din bradycardi(som det så fint heter), långsam puls.
    En bild nu på dina nya färger, tack?
    Kraam❤

    1. Nu finns det en bild! Knappt någon skillnad så du får se till att träffa mig i verkligheten istället och se att det ser fräscht ut ialf. Ja, riktigt gött att vi lyckades fånga den så de kan få ett hum om vad som pågår i min kropp. Kraam tillbaka! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *