Måndag


image
Nyklippt och fräscht

 

Tjena,
tror inte ni kommer se någon skillnad alls på mitt hår men det är lite fräschare och lite mörkare. Håller ju på att spara till långt hår så det blir inte så stora förändringar när jag klipper mig.. Om ni ser mig i verkligheten kanske ni ser skillnad? 😛

Vill ni veta en annan sak? 
Jag har gjort framsteg! Har börjat med att gå hem från bussen varje dag och det tar ca 15 min. Det är en ganska jobbig backe precis i början av sträckan där jag har behövt pausa mitt i backen varje gång. Men idag så fortsatte jag att gå och benen orkade uppför hela backen! Det som oftast händer är att jag får så mycket mjölksyra  benen att jag tillslut måste pausa och återhämta mig men idag var det inte alls lika farligt.
Sjukt go känsla, jag blir allt starkare!
Har även börjat gå i trappor istället för att ta hissen på jobbet. Skönt att märka skillnad så snabbt på styrkan i benen. 🙂

Sen måste ni bara lyssna på denna låten. Blir så sjukt glad av den och älskar rytmen. ^^ Miriam är ju bara bäst! 


9 svar till “Måndag”

  1. Jodå, det syns☺ Det mörkare är jättesnyggt.
    Vad bra att du har en backe där du kan hålla kollen på vad du orkar. Du får liksom det på köpet nästan. Så kämpa vidare med backen.☺
    Ja, hon är bra, grym röst.☺
    Kraam på dig❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *