Träffa hjärtebrudarna


Tjena,
Idag ska jag äntligen få träffa mina hjärtebrudar igen. Ska bli riktigt kul! Det var väldigt längesedan sist men vi har bra kontakt. Ska bli kul att få veta mer om vad som pågår i deras liv. Med mina hjärtebrudar menar jag Tove och Marie som jag nämnt några gånger i bloggen. Vi har alla 3 haft likadana hjärtpumpar och sedan fått nya hjärtan under ungefär samma tidsperiod. Ikväll ska vi äta på en restaurang som heter Rustik och ligger på Linnégatan. Blir mys! 🙂

Idag har jag träffat psykologen igen och först idag känner jag att vi kom fram till något vettigt. Jag har ju börjat märka att mitt sätt att hantera det som hänt inte riktigt fungerar längre. Tror inte det någonsin fungerat men det har varit bekvämt att bara trycka undan alla känslor långt bort och bara köra på. Försöka förtränga. Men nu tror jag att det känns vettigare att försöka hitta och komma ihåg allt positivt jag ändå upplevt sen hjärtstoppet. Att allting kanske inte är så himla negativt och skrämmande med det som hänt… Kanske jag slipper mina mardrömmar? 😀 Får se om detta fungerar! Jag tror på det! Ska samtidigt komma ihåg att inte förminska allt jobbigt som jag upplevt för att komma dit jag är idag.

Vad tror ni? Det är helt klart värt ett försök!


2 svar till “Träffa hjärtebrudarna”

  1. Jag håller tummarna för att du hittat ett bra koncept, så viktigt det är att slippa ångest och mardrömmar. Du är värd det bästa, mitt hjärta!
    Hoppas du fick en toppen kväll med hjärtebrudarna! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *