Mysigt med middag


image

Hejsan,

Här har ni oss! Så kul att ses och få höra hur bra det går för dem. De verkar må ganska bra så jag är väldigt glad för deras skull. Samtidigt märker man att vi alla har lite små problem med hälsan. Antar att det kommer vara så som hjärttransplanterad. Kommer alltid finnas något som gör att man inte mår på topp… Men så får det vara! Vi mår ju alla förvånansvärt bra med tanke på vad vi varit igenom. Att bara kunna äta middag tillsammans utan vårq hjärtpumpar var så himla svårt att tänka sig för 2 årsen då vi väntade på våra hjärtan.. Nu sitter vi här och vi hittar på allt möjligt i livet. Detta scenariot vågade jag inte ens drömma om för 2 år sedan.  Känns fint. 🙂 

Sen har jag lyckats dra på mig en infektion i kroppen så just nu mår jag inte på topp. Jag mår ganska skit faktiskt…  Har fått 2 olika antibiotika och en del smärtstillande. Hoppas jag mår bättre snart när antibiotikan har börjat verka bättre.
Idag ska familjen nämligen iväg på en väldigt försenad kräftskiva med ett gäng riktigt roliga vänner till familjen. Har sett fram emot detta länge så det ska bli riktigt kul. Hoppas jag orkar vara med! 🙂 Älskar kräftor!! Mums mums!


11 svar till “Mysigt med middag”

 1. Åh så fina ni är alla tre? Ja, tänk vad ni har gått igenom. Jag som har träffat er alla ifrån början, tycker ju att ni är heeelt fantastiska.☺
  Ni är på ett sätt hjältar tycker jag. Alla ni tre måste ha varsin skyddsängel, som har sett till att ni är där ni är idag. Sen har ju lite jävla anamma hjälpt till också, med en stor portion tålamod o vilja.?
  Jag hoppas, Marie o Tove, att ni läser det här.☺
  Krya på dig fialotta o ta hand om dig.
  Kraam till er 3.❤

  • Åh tack P! Jag visade kommentaren för dem och de blev jätteglada och svarade att jag skulle hälsa till dig. 🙂 Japp, vi har riktigt grymma skyddsänglar. Helt otroligt! Tack, kramar tillbaka från hela gänget. Lite försenat dock ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.