Söndag


image

Hejsan,
Hur är det med er som läser? Hoppas ni haft en mysig första advent! <3
Jag hade tänkt hinna med massor att göra idag men så blev det inte riktigt. Men jag har faktiskt rensat ur mitt rum och fick ihop 4 kassar med kläder som jag inte längre använder. Sen har jag slängt massa papper och annat också. Så märkligt att allt har fått plats och så skönt när man väl är klar. Gillar verkligen att städa när man ser stor skillnad.
Nu ska jag bara dammsuga sen är det färdigt! Känner mig duktig. 😉
Sen berättade jag ju i senaste inlägget att jag ska föreläsa den 3:e så tänkte kika lite på det resten av kvällen. Är redan nervös.. Men det kommer gå bra! Hoppas bara jag inte blir för ledsen när jag pratar om det.

Har haft väldigt ont i veckan och därför tagit en del smärtstillande. Har nämligen haft en cysta på ena äggstocken som har spruckit och har nu en del vätska i buken. Kroppen ska ta hand om denna vätska ganska snabbt men min kropp gör inte det. Så nu har jag verkligen skitont, som brutal mensvärk hela dagarna och har haft detta i mer än 2 veckor. De smärtstillande jag har dämpar smärtan ganska bra men mot kvällen får jag mer ont och då hjälper inte medicinen helt.

De har skickat remiss för en DT buk för att se så det inte är något annat knas. Så irriterande att det alltid ska vara massa krångel. Vill ju må bra, träna och framförallt slippa ha ont hela tiden! Får se om jag klarar av att arbeta imorgon…


13 svar till “Söndag”

  1. Men fasen vad jobbigt.? Ja, du måste ha haft, o ha jätteont ju!
    Nä, nu bestämmer jag att det får vara slut med ont, jobbigt o annat krafs!

    Har det gått över?☺
    Kraam på dig fialotta❤

    • Japp, det e sämst att det alltid ska vara så krångligt! Nu har det värsta gått över men har fortfarande molande värk och kommer nog ha det ett tag framöver. Men skönt att slippa det värsta! Ja, tack! Min kropp får bli bra nu! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *