Fräsch igen!

image

Tjena,

Har en positiv nyhet idag! Jag fick en 0:a på biopsin, alltså ingen avstötning! Så bra ju!! 😀
Men det betyder ju också att det får leta vidare för att hitta vad problemet är.
Medans läkarna funderar på det så har jag  duschat idag. Känner mig fräsch och go igen.  På bilden ovan kan ni se mina skitsnygga stödstrumpor som jag har på mig. 😉 De sa åt mig att jag skulle börja använda stödstrumpor och då tog morsan med dessa hemifrån. Vem vill ha deppiga beiga stödstrumpor när man kan ha dessa. 🙂

Idag är det en kranskärlsröntgen som står på schemat. Får se när den blir av… Då för de in en tunn tunn plastslang genom en pulsåder i handleden eller i ljumsken. Den förs sedan via blodkärl upp till hjärtat där man sprutar in kontrastvätska. Med hjälp av röntgenbilder kan man kika på hur kranskärlen ser ut. Allt medans man e vaken… Hoppas det går bra!

5 reaktioner på ”Fräsch igen!

  1. Du e för go, ”heltidsjobb” på sjukan hela veckan och du lyckas gläja dig åt randiga stödstrumpor!!! Underbart! Det smittar av sig, positiviteten!
    Kram lilla Poffen

  2. Tjoho vad kul! En nolla är nice? Jaa, tänk vad ett par randiga strumpor med hjärtan på kan göra! Jag säger som Momo, du e för go?
    Kraam på dig fialotta❤

  3. Pingback: lindamedic.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *