Otur ibland


image

Vet ni vad?

Jag trodde att gårdagens undersökning skulle gå lätt som en plätt men usch vad fel jag hade. En kranskärlsröntgen skulle göras och jag var ovanligt lugn. De tänkte gå in via pulsådern I handleden eftersom det egentligen är bäst då man inte behöver vänta så länge på att blödningen ska stillas efter undersökningen. Men när det skulle få in slangen i min arm började min ådra krampa och det gör väldigt ont ska jag berätta för er. Tillslut fick de gå in via ljumsken ändå. Kvar låg jag och grät, men vad ska man göra. Ibland har man otur! Det var ju min kropp som inte ville ha in någon slang där.. :p
Men som alltid på Sahlgrenska så är jag i goda händer och de tog jättebra hand om mig. Fick smärtstillande och lugnande men var jätteledsen pga det tog ett tag för smärtan att släppa. I min journal har de från och med igår skrivit in att vi alltid ska ta vägen via ljumsken i framtiden. Känns bra!

Som sagt ibland har man bara lite otur! Efter kranskärlsröntgen kom min bror Oskar upp till avdelningen där jag nu ligger med godis, fanta,  chips och dip. Fredagsmys helt enkelt. 🙂 Då blev jag snabbt glad igen. När jag väl fick sitta upp ( ca 2 timmar efter undersökningen) så kunde vi ha det riktigt gött framför tvn. 🙂 Det blev allt bra tillslut ändå!

Hoppas att ni också hade ett mysigt avslut på fredagskvällen! Kram på er <3


Ett svar till “Otur ibland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *