På rymmen?


Tjena!

Idag har jag fått permission mellan kl 9.00- 21.00. Fatta vad härligt! Dagen ska spenderas med familjen då vi ska ha adventsfika hos min mormor och morfar. Ska bli gott!

Måste dock säga att jag har det väldigt bra här på sjukhuset. Har delat rum med olika patienter varje natt sen jag lades in på sjukan och det har gått riktigt bra. På rummet finns dock bara en tv men det har gått oväntat bra att samsas om den. Kan bero på att utbudet är ganska kasst. Kanske är därför de har så få kanaler? Lite att välja på leder till mindre bråk? 😉 

Sen har jag ju min familj och mina vänner som kommer hit med god mat och gott snacks. Är så glad att de hälsar på och att de dessutom tar med sig massa mat är ju världens plus!

Personalen e underbar och jag mår mycket bättre om man jämför med i tisdags.  Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu!

Självklart är det skönare att vara hemma men dit kommer jag nog snart. Först frisk sen tillbaka till vardagen! 🙂


5 svar till “På rymmen?”

  1. Det glädjer mig att du har det bra på avd o att du känner att dom tar hand om dig. Det är ju A o O när man är inlagd tycker jag. Vistelsen blir väl ”enklare” då.☺
    Njut av familj o mysigt fika idag, det är du absolut värd.☺ Hälsa från mig.
    Kraam❤

    • Ja, precis! Vet inte hur man skulle stå ut annars. Man känner ju sig så instängd så det är skönt att de är goa mot mig. De hälsar tillbaka ❤

  2. Va skönt att du fick komma hem en sväng igår. Hoppas dom snart hittar vad som är tokigt så du blir bra igen. Du är ju alltid saknad av många på jobbet när du är borta. Säg till om de är nått du vill ha/behöver, vi är ju i närheten på dagarna? krya på dig. Kram

    • Ja det skulle vara skönt Charlotte! Vad mysigt att läsa att man är saknad ändå! Nu gjorde du mig glad ❤ Det ska jag, får la komma förbi igen någon dag. Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *