Försöka bli glad


image

Hejsan,

Det har varit en tuff vecka. Fick åka hem från sjukhuset i onsdags. Så skönt, kände mig klar med sjukhus. Blev dock riktigt förkyld dagen innan jag åkte hem, kände mig nästan sjukare än när jag kom till sjukan. Men man blir ju väldigt klen av en superförkylning.
Åkte även hem 4 kilo lättare med hjälp av allt vätskedrivande jag fått. Skönt, känner verkligen skillnad i kroppen!

Men jag har fått jobbiga besked. Min kropp mår inte bra just nu. Är så trött på allt detta. Undersökningar, kämpiga svar och att inte känna mig glad. Just nu känns det som om jag inte känner någonting. Känner mig bara deppig, vet inte hur jag ska hitta kraft igen. Jag vet att det kommer, jag har ju lyckats samla kraft ett flertal gånger nu. Men känner mig bara så himla ledsen…. orkar inte skriva för mycket om det för då kommer jag börja gråta igen… Men det är tufft just nu och så är det ibland. Är sjukskriven och har varit det sen den 20 November.
Min läkare berättade för mig att det är viktigt att jag mår bra i sinnet för då mår kroppen bättre. Hon sade att jag ska göra allt som gör att jag mår bra just nu. Ta hand om mig själv! Så ska försöka fortsätta på samma spår som jag gjort ett tag och då kanske jag hittar lyckan igen. Jag vet ju det men det är så svårt just nu… Har oroat mig så länge men ska verkligen försöka att sluta med det. Jag får lita på mina läkare och slappna av i det.

Min tanke just nu är att jag behöver en resa till solen. Beroende på om de ska göra en behandling eller inte så får vi se om det blir möjligt inom kort eller om jag kanske får vänta ett tag… Tills jag vet det så får jag mysa till det på hemmaplan.

Justeh, glömde nästan! Fick hem blommor till dörren häromdagen från alla på jobbet. Blev så himla glad att de tänker på mig! Saknar jobbet men jag kommer dit igen, tror de klarar sig utan mig ett tag till. 😉 Mina arbetskamrater e bäst!

image


9 svar till “Försöka bli glad”

 1. Hej där gumman! Kanske är det så att du måste ge dig tid att landa i allt det som är. Tillåta dig vara ledsen o deppig lite. Eller mycket. Att du sen kommer att hitta eller skapa happiness igen, det tvivlar nog ingen på. Inte du heller.?
  Att bara vara ett tag, kan också vara ett sätt att samla kraft på. En resa kanske eller nåt som gör att du får lite lugn och landa.
  Jag tror på dig Sofia.?
  Många kramar❤

  • Japp… Kanske det du.. Men det är ju så tråkigt att vara deppig… Det är inte min grej.. 😉 Får försöka fixa det tror jag allt P! ❤ Du får massa kramar nu när jag svarar på alla kommentarer på samma gång och nu skickar jag en till 🙂 kram!

 2. Kul o se att blommorna kom fram. Vi tänker så på dig och du är alltid välkommen o komma o sätta dig och tjöta av dig. ❤ Kram på dig Sofia

  • Känns skönt att veta! Får se när jag orkar komma förbi! 🙂 Ni e alltid lika härliga. Kram till dig och ge en till Ann från mig också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.