Jag sticker till Stockholm idag!


image

Just nu sitter jag på tåget till Stockholm. Jag köpte biljetter innan jag började må dåligt och det har varit väldigt tveksamt om jag skulle få åka eller ej. Men jag har pratat med både min läkare och sjuksköterska och de har godkänt att jag kan åka iväg.
Jag mår ju absolut inte bra men tycker jag mår tillräckligt bra för att få vara iväg under helgen. 🙂 Känns kul! Ska hälsa på Gisela och även träffa lite andra vänner som jag har kvar sen jag gick Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm.
Mina läkare och sjuksköterskor har sagt att det är väldigt viktigt att jag håller humöret uppe och inte deppar ihop trots jobbiga besked. Detta är mitt sätt att fly verkligheten ett litet tag. Passa på medans jag orkar! Träffa vänner och samla energi.

image

Träffade mina vänner igår och hade mysigt. Man får försöka göra det bästa av situationen tycker jag allt!

Sen har jag även hängt med denna underbara plutt som ni ser på bilden nedan. Har så roligt med henne och hon gör mig så glad! Olivia är bäst!

image


16 svar till “Jag sticker till Stockholm idag!”

  1. Vad kul!!? Önskar dig en jättemysig vistelse i stora staden. Skönt att du orkar träffa dina vänner med.?
    Å mysa med lillstumpan?
    Kraam till dig?

  2. Lycka till, du kommer att klara det galant. Det var trevligt att träffa dig å prata lite.
    Sköt om dig.

    Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *