Hitta styrkan, har ni tips?


https://youtu.be/w57IhyaAx6E

Tjena allihopa,
Om ni någonsin behöver kraft eller mod till något i livet, lyssna på detta soundtracket.  Så sjukt mäktigt och fint! Blir lugn och den ger mig styrka!

Har ni några fler sådana låtar eller andra tips till hur man hittar styrka kan ni gärna kommentera. Jag behöver all kraft jag kan få ihop till januari då nästa behandling ska genomföras.

Idag fick jag ett dropp och på dropp-påsen stod det faktiskt cytostatika. Mådde riktigt dåligt efter 1 timme av droppet. Ville bara fly. Mådde illa och kände mig knepig i hela kroppen. Sen fick jag lite medicin mot illamåendet och lyckades tillslut somna. Så tacksam för det!!! ❤ Hade med mig mamma under dan som satt och stickade bredvid min sjukhussäng.  Skönt att slippa vara ensam. När jag vaknade lite senare var jag så trött, kändes som om jag inte sovit på 2 dygn. Men mådde bättre efter att jag sovit och lyckades få i mig mat. Nu ikväll känner jag mig som vanligt igen. Glad för det!!! ❤
Nu ska jag försöka ha lite kul dagarna som kommer innan jag läggs in i januari. Träffa vänner och ha det gött. Får passa mig för alla sjukdomar bara. Mycket handtvätt då jag har riktigt lågt immunförsvar nu men det ska nog gå bra! Får vara försiktig. 🙂


10 svar till “Hitta styrkan, har ni tips?”

 1. Den var fin, härligt att den ger dig styrka och lugn. Men jag tvivlar på att någon gladiator besitter den styrka du har visat, du är otrolig, käraste barnbarn!
  Kramar

 2. Den är så mäktig!l Hade glömt av den så jag tackar dig för tipset.?
  Ska erkänna att jag inte har något tips så här på rak arm, mer än att det blir ett nytt år nu. Ett nytt åt med nya möjligheter, ett nytt FRISKT år för dig Sofia.☺
  Det tror jag på.
  Ha det så kul ikväll på nyårsafton! Önskar dig o familjen ett Gott Nytt År.???
  Kraam?

  • Visst är den! Det var min kompis Gisela som visade den för mig. Så himla bra. Har dock inte sett filmen, den kanske är musik till ett jättehemskt tillfälle? 😛
   Ja precis! Friskt satsar vi på nu. Gott nytt år tillbaka från hela högen!!
   Kram <3

 3. Hoppas att 2016 blir ett bättre år för dig och att din kropp kämpar tillsammans med dig istället för mot dig. Jag tycker du är såå stark och modig och beundrar din inre styrka och önskar dig att gott!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *