Året som varit


wpid-photogrid_1451571931360.jpg
Stora och lilla Poffen önskar gott nytt år!

Hejsan,

Jag har verkligen jättemycket som jag vill få fram men ska försöka vara kortfattad.

Mitt mål för detta året har väl främst varit att anta utmaningar och ha riktigt kul. Har jag lyckats med det? Jag tror faktiskt jag har det! Detta har verkligen varit ett riktigt roligt år, så mycket skratt. Är mig själv igen, sprallig, glad, tjötig, flörtig och lite lurig. Delar med mig mer av mig själv, har öppnat upp lite mer och hade aldrig anat att jag skulle få så mycket tillbaka men det har jag.
Har lärt mig att göra mer medvetna val och respektera mig själv. Tänka: vill jag göra detta? Kommer jag må bra av det eller gör jag det endast för någon annans skull?
Insett hur viktigt det är att omge sig med vänner som ger energi. Kommer alltid prioritera och satsa på dem, det är de värda! Ta hand om det jag kan påverka, själen och till viss del kroppen. Så tänker jag fortsätta!

Mest stolt över: Artikeln jag skrev till Metro. Jag måste erkänna det! Det känns riktigt mäktigt att jag fick chansen att uttrycka mig med mina egna ord i Metro! Att få nå ut till så många, det känns fint! Tack MOD- Mer organdonation för att ni rekommenderar mig till olika roliga uppdrag!

Detta år har varit väldigt kämpigt. Har hunnit med en del riktigt jobbiga undersökningar och trots allt detta har jag hunnit ha så roligt! Fick äntligen resa iväg till Nice i Frankrike och ha det gött.
När jag kollar tillbaka på året som varit så inser jag hur mycket jag faktiskt har hunnit med. Känns fantastiskt att jag haft så kul trots att hälsan inte varit på topp! Så kul att ni hänger med på min resa, blir alltid glad när jag får kommentarer även om jag kanske inte svarar direkt. Så tack allihopa!

Till sist vill jag bara säga ett enormt stort tack till dig som har räddat mitt liv! Du som gav bort ditt hjärta till mig, jag är för evigt tacksam! Trots att jag inte mår jättebra så får jag leva, finnas till och hitta på massa roliga grejer som verkligen betyder jättemycket för mig. Tack!! Tack, tack, tack! Tack för att jag har fått leva ännu ett år. Utan dig hade jag inte fått finnas till…

Ikväll skålar jag för dig!

wpid-photogrid_1451572132641.jpg


15 svar till “Året som varit”

 1. TACK! Stora lilla Poffen! Tack för att du finns och är den du är! Tack för att du förgyller mitt liv med din positiva energi! Tack för att du kämpar trots allt kämpigt du måste gå igenom. Du är helt otrolig och jag är så imponerad av din styrka. Blir så glad över att läsa ditt positiva ”årsbokslut” – att du hittar så mycket glädje i livet trots allt jobbigt du går igenom.
  Och jag instämmer helt i ditt tack till din donator, som har gett dig den finaste presenten: ditt hjärta. Tänker ofta på denna människa som tog ett så viktigt och fint beslut och på hens anhöriga – önskar att de visste hur fantastiskt väl emottagen deras anhöriges gåva har blivit. Är också för evigt tacksam då jag känner att jag också fått denna gåva när jag fick behålla dig!!! Älskade dotter – TACK!!!
  Kommer aldrig kunna hitta tillräckligt stora ord för att uttrycka hur otroligt tacksam jag är över att du fortfarande finns hos oss. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Vilka granna tjejer ( men det är ju samma med några års skillnad)
  Nu ser jag vem Olivia är lik-
  Mofa

 3. Du är lika söt nu som då?fast snyggare nu då?
  Det är ju klart att du ska fortsätta ta hand om det som du kan påverka. Resa, göra roliga saker med vänner, ha din familj nära osv. Alla är dom ju evigt glada o lyckliga för att du stannade kvar här hos dom.
  Du, precis som många, tar hand om o förvaltar gåvan du fått på ett väldigt fint sätt.
  Tack vare en person o dess närstående, som på ett osjälviskt ville dela med sig o rädda en annan, fick du en andra chans. Jag tror nånstans, att den personen vet hur tacksam du är. Det är meningen. Allt har en mening.☺
  Kraam på dig fialotta?

  • Jag hoppas ändå att den personen vet det. ❤ Skulle kännas fint.. 🙂 Får hoppas att det finns någon mening med allt detta…

   Kram till dig med P ❤

 4. Finaste Sofia!

  Jag brukar normalt sett följa dig, men slutet av höstterminen var lite rörig och min närvaro behövdes någon annanstans.
  Hursomhelst – nu har jag läst igenom det jag missat och vill bara skicka ton med kraft, omtanke och kärlek till dig och ditt hjärta år 2016.
  Jag hejar på ER!
  Kram, Karin H

  • Tack! Behöver massa kraft och omtanke just nu så det känns fint. ^^ Kul att du hittat tillbaka ❤ Hoppas det gått bra för dig nu under höstterminen. Kram tillbaka 🙂

 5. God Fortsättning Sofia!
  Är så imponerad av dig som kan hålla dig så positiv och vara sån kämpe trots allt du går egenom. Du är så stark o go tjej! Kram Charlotte

  • Tack Charlotte, kul det var att ses häromdagen. ^^ Längtar tillbaka till jobbet så alltid mysigt att höra från dig/er. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.