Igår fyllde jag 23!


image

Vaknade upp till detta igår! Visst blir man lycklig? Okej, jag kan förstå att alla som ska någonstans (jobbet, skola, läkare) kanske inte tyckte det var lika härligt men det är mysigt när man mest ska vara hemma. 🙂 Jag blir så lycklig av snön, allt ser så magiskt ut.
På min födelsedag blev jag uppvaktad med frukost på sängen av mamma och min bror Jakob. Lyxigt! Vi var en liten familj igår då pappa är i Kina på jobb.

Lite senare tog jag en promenad i skogen som ligger precis här där jag bor och det är så fint! Skönt med frisk luft också. Dagen blev väldigt lugn och avslutades med en liten familjemiddag. Hade först tänkt göra något avancerat som pajer eller något annat gott men det blev tacos tillslut ändå. Orkade inte fixa något annat. ^^ Bakade en kladdkaka också, min favorit. 🙂 Som födelsedagspresent till mig själv har jag bokat massage och frisörtid på torsdag. Blir najs!
Hoppas på att detta ska bli ett friskt år nu! 🙂

image


7 svar till “Igår fyllde jag 23!”

  1. Visst är det fint med snö! Magiskt som du säger o även jag blir så glad o lycklig av allt det vita som omgav oss.?
    Vilken mysig födelsedag du fick?. Det är kul att fylla år, iallafall fall tills man fyllt 50?
    Ja Sofia, det ska bli ditt friska år.?
    Kraam??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.