Babyshower!


image

Hejsan!
Jag har haft en riktigt rolig helg för att i lördags var det äntligen dags för överrasknings-babyshower för min barndomskompis Emma som ni ser på bilden ovan.
Jag fick ansvaret att ”underhålla” Emma fram tills klockan 19 då hon skulle överraskas. Det gick faktiskt jättebra! Lite klurigt var det allt att hitta på lite undanflykter och smålögner för att få allt att gå ihop men det gick förvånansvärt bra. Emma blev överraskad och hade som tur var inte anat någonting! Så härligt!! Ett gäng hade varit där innan och förberett och satt upp massa fina dekorationer, gjort söta små cupcakes och en blöjtårta. Bebisen är verkligen välkommen nu och kommer vara så älskad. Lillen/an kommer iallafall ha allt som behövs ett tag framöver… Blev en del presenter! ^^ Jag hade verkligen roligt hela dagen och det var skönt att få skratta så mycket som vi gjorde.

Sen måste jag visa er vad jag gav bort till Emma och lille bebisen. Gjorde en babyfilt som blev klar samma dag som babyshowern skulle hållas, knappt 2 timmar innan jag skulle möta upp Emma. Helt enligt plan… 😉 Gjorde även en liten dinosaurie med rosett på huvudet och en lite bjällra i kroppen på den. Innan alla delar var ihopsatta så trodde jag verkligen att den skulle se hur knasig ut som helst men som tur var blev den söt. 😉 Ni kan se allt på bilden nedan..

hemmagjortavpoffen

 


423 svar till “Babyshower!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *