Upp och ner idag…

 

image
Freeden /Sofia

Så idag har ja tagit mig ut på stan igen, sushi åt vi (ja o mamma) ihop med Freeden. Vi hade riktigt trevligt och det var väldigt fint och härligt väder! Sen gjorde vi lite olika ärenden och så. Riktigt gött i stan. Vi ställde oss på en handikappparkering på Södra Larmgatan /alltså mitt i smeten. En sak som e positiv me allt detta kaos, handikapptillstånd!! Sjukt bra när man inte kan gå så långt.

Idag har jag känt mig lite deppig, gick in i en mindre depression när jag skulle ta sprutan men nu e de ganska okej igen… Vet verkligen inte hur jag ska ta mig igenom den ångesten jag får varje gång jag ska ta sprutan. Jag försöker verkligen att bara ta sprutan och inte fundera så mycket på det men tankarna kommer ändå… Antar väl att det får vara så helt enkelt… :/

Chalmers
Chalmers


Vissa dagar saknar jag verkligen att plugga på Chalmers och idag är en sån dag. Om allt hade varit som vanligt nu så skulle jag också nollats som mina kompisar från basåret… Jag skulle kunnat vara ute i de fina vädret och bara ha kul. Jag skulle fått vara med. Jag vill egentligen bara glädjas åt mina kompisar men jag kan inte sluta tänka att jag skulle varit en av dom! Ååh va jag saknar mitt liv! Bilden här ovanför e tydligen med i en Chalmerstidning så det känns bra att jag iallafall har lyckats med att komma med där.. 😉 Det blir väl min tur snart på chalmers får vi hoppas! Minns att vi hade väldigt kul den kvällen, får hoppas att det blir fler sådana gånger i framtiden!!

Jag vet att man har all tid i världen på sig att plugga och att jag inte behöver stressa för trots allt så e jag ju bara 20 år. Men vad härligt det skulle vara!
Ibland undrar jag varför detta hände mig, jag tog ju tillvara på livet… Men samtidigt känner jag att varför ska detta hända någon.. De e helt enkelt förjävligt… Jag längtar tills den dag jag kan se tillbaka på denna tiden och känna ååh va skönt att det är över.. Men de är nog ett tag tills dess tyvärr…
Försöker ta en dag i taget, men det är svårt ibland.. Väldigt svårt att inte bli deppig.. Men jag ska försöka rycka upp mig igen! Slö titta lite på tv och bara slappna av!

Ska få träffa lilla bebisen ikväll igen så de ska bli mysigt! Kan man få lite energi igen!

 

2 reaktioner på ”Upp och ner idag…

  1. Det är så himla okej att du har dåliga dagar. Är det någon som får ha det så är det du!

    Jag kände mig också väldigt stressad med skola och allt möjligt, tror det beror mycket på att man inte vet när fasen man ska bli av med den där saken och få börja sitt nya liv.

    Hoppas varenda dag att du ska skriva att nu är det dags! Stor kram till dig sålänge <3

  2. Visst e de okej.. men man är ju inte alls van vid att känna sig såhär :/ men det är väl sånt man får kämpa sig igenom, du vet ju om nån! Tänker på dig ofta också marie!

    Kram sålänge!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *