Paket dag!


wpid-IMG_20130824_221250.jpgwpid-collage_7.png

Så idag har jag fått två paket!! Ett från Evalena med familj och ett från min goa kompis Gisela! Så mysigt att få grejer! Så fina grejer också! Så nu ska vi prova det nya Rooibos teet jag fick, blir spännande! Sen får jag väl pärla lite me pärlorna jag fick från Gisela imon också. Känner mig superbortskämd! Fick superfina örhängen från Linnea häromdan också. Men gav henne ett par också. Så nu får jag se till att skicka tillbaka lite brev till alla jag fått saker av! ^^Det är ju roligt att få grejer men det är också väldigt mysigt att ge bort! Så om ni ser detta får ni kolla i era brevlådor i veckan!

wpid-IMG_20130824_222755.jpgHär e pärlorna från Gisela, får se till att börja pärla igen och göra något fint av dom!

I förra inlägget skrev jag att jag skulle titta på tv och äta chips.. Det blev istället två bullar och tre timmar sömn.. Börjar man inse hur trött man egentligen är… Får nog städa imorgon helt enkelt.
Idag vågade jag inte riktigt ta sprutan.. Tvekar alltid innan jag ska stoppa in den. Så satt min bror Jakob och tittade på och sa kaxigt: Ska jag hjälpa dig att stoppa in den eller? Jag svarar: Jaa men göör de! Han svarar: Nää.. jag vill inte.. Så sätter han på Eye of the tiger och jag stoppar in den själv. Två dagar kvar av självplågeri… Dedär pk värdet får se till att sköta sig nu framöver och inte sänkas igen!

Den lilla boken jag fick, vi får se vad jag skriver i den. Den e så himla fin så jag vet inte ens om jag vågar skriva i den. Pappa skämtade och sa att jag skulle skriva poesi i den.. Haha får se vad de blir av det. Nu ska jag se på Disneyfilmen Förtrollad, så mysig e den. Den går på 5:an nu. Men de kan nog bli discoverychannel om pappa bestämmer över fjärrkontrollen.. Får se om jag lyckas övertyga honom!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.