Söndag.

Fin solnedgång! Längtar tills att jag får bada igen!
Fin solnedgång! Längtar tills att jag får bada igen!

Ja, vi får se vad de blir förnåt av idag. Igår tog vi en mysig promenad vid 20 tiden, de va så fint och varmt ute så det var riktigt härligt. Jag hoppas att jag inte är för trött och kan få lite saker gjort idag. Jag har fått lite olika räkningar och inkasso och skit.. De e inte lätt att vara sjuk. Får så himla mycket räkningar från alla olika håll känns det som. Tycker det räcker med alla vanliga vuxengrejer om att deklarera, kolla mailen och planera.

Nu ska man hålla på och betala sjukhusräkningar och mediciner. Känns så kaos just nu får inte alls grepp om det. Nu har jag äntligen fått in lite pengar också. Har varit sjuk sen den 27 mars och det är först nu pengarna från försäkringskassan börjar trilla in. Hur svårt kan det vara? Tycker verkligen synd om långtidssjuka eller i allmänhet samhällets sjuka människor. Jag har hört uttrycket man måste vara frisk för att kunna vara sjuk och har nu tyvärr fått lära mig hur bra det stämmer med verkligheten.
Är så trött på alla telefonväxlar man ska ta sig igenom för att få veta olika livsviktiga grejer som pk-värden. Är också trött på att man/jag inte bemöts av någon respekt när jag är ung och sjuk och jag slussas bara vidare.
Jag pratar nu inte om Sahlgrenska Universitetssjukhuset för dom har varit helt underbara! Den vården man får är i världsklass, så de ska dom verkligen ha beröm för. De vet man ju inte förrens man varit mitt i den, men dom är duktiga, sjukt duktiga. Är så tacksam för att jag hamnade så rätt när allting blev så fel. Alla beslut som har tagits som har gjort att jag är där jag är nu. Att de inte gav upp på vägen! Det är jag så tacksam över. Jag är också otroligt tacksam över min goa familj! Att vi kan ha så mycket humor trots att allt är så himla kaos. Men jag tror att det är så jag överlever och orkar vänta, att jag har min underbara och älskade familj. Jag älskar er! Så, nu skrev jag det igen!!
Att jag har mina goa vänner som har ställt upp så mycket för mig, det är jag också väldigt glad för!

Livet e fint, fast det är så kaos! Åh vad jag längtar tills det blir bättre igen!

6 reaktioner på ”Söndag.

 1. Kaos i pappersvärlden, jo den biten har jag/vi gått igenom! Fy faan! Vi är en familj och jag är nog dubbelt så gammal som du, gubben, jag två unga vuxna och en flickvän har vi gött och fött med allt trassel. Lovar att det har varit budget mat många gånger!

  Men jag verkar ha samma tur som dig, underbar familj och underbara vänner och det är den bästa gåva man kan bära.

  Gillar du att virka och pyssla så gå med i gruppen pysseltips och idéer i hemmet, mycke roliga saker att bli inspirerad av. Jag ska precis börja virka en dödskalle sjal, mönstret har jag hittat på camillaslivsstil.blogspot.se.

  Min blogg heter bloggelie.bloggplatsen.se! Den innehåller nuförtiden i stort sett bara vanligt svammel men det finns en del trevliga länkar där.

  Nice att du hör till Göteborg Sahlgrenska det var där jag opererades, underbar personal både på thiva, avdelningarna och mottagningen. Sjukgymnasterna och kirurgerna går inte heller av för hackor, det är alltså en underbar familj.

  Kram

  1. Hej Annelie, Ja visst e de trassligt med alla papper…. Ja det är väldigt skönt att ha en bas me go familj och sköna kompisar som man vet att man har. Nu har jag gått med i gruppen på facebook, får se om jag hittar nåt tips jag kan använda mig av 🙂 Ja personalen e helt underbar! Dom flesta av dom ialf! Verkligen fina människor . Kram sålänge

 2. God kväll! Tycker så synd om dig, så ung, och sådana bekymmer. Din onda fot, är det en biverkning till grundsjukdomen, kanske… du behöver inte svara, jag bara tänker högt.
  Min dotter leverstransplanterades på Sahlgrenska en gång i tiden, 20 år sedan. De är underbara.
  En kram från en okänd mamma, mormor och farmor ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *