BLod :O


Jamen såatteh… Klockan är nu tolv och jag blöder fortfarande.. Tog fragmin sprutan kl 15.40  idag och de  slutar inte blöda. Det känns lite som att mitt blod e ganska tunt nu.. Så vi får se hur detta går. Ska till läkarn på torsdag så får vi se va han säger… E så trött på den här skiten… Wah… Så segt..
Min bror har visat upp en liten del av youtube ikväll, känner mig ganska uppdaterad nu. Vaad mycket skit de finns, men mycket kul också.. Så är på lite bättre humör nu iallafall! Snart dags för sömn, ska bara se till att de slutar blöda. Har haft en vit topp på mig idag å den e ganska prickig nu.. Men vi får hoppas att de löser sig för nu!

Godnatt!


7 svar till “BLod :O”

  1. Hoppas att du fick sova gott och får en lång sovmorgon lilla Mini-Baloo!
    Skönt med bröder som kan pigga upp dig när det behövs. Du är jätteduktig ändå på att hålla modet uppe.
    Kramar Sussi

  2. Det blev ett tomt fält! Ville bara skicka en blomma… Visst ä det skönt med en blogg, lasta av sig och samtidigt som en dagbok.
    / Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *