Torsdag


wpid-IMG_20130829_233102.jpg
Igår! Då va de omläggning och provtagning som gällde på sjukhuset. Fick en ny medicin för min onda fot. På bilden är det den vinröda tabletten. Känns skönt att jag ska få prova på något nytt. Jag hoppas verkligen att den hjälper och att jag inte får så många biverkningar. Hoppas!


Träffade några från THIVA också, vilket var väldigt trevligt. Det verkar som att de ska börja titta på vad de gör för fel, vad smärtorna i foten kan bero på. Så jag försökte förklara mina smärtor och vart jag har känselbortfall. Så får vi hoppas att de kommer fram till något. En av dem berättade att han hade läst min blogg och förstod då hur ont jag har i min fot. Så det var ju skönt, då kommer bloggen till nytta.
Sen fick jag även se halssåret som tagit såå lång tid på sig att läka. De ser superfint ut. Fick höra skräckscenariot om att ärret skulle bubbla ut och bli ganska stort… Så är väldigt lycklig att vi hittade en ny plåsterlösning som gjorde att det läkte så fint. Ni kan jämföra bild 1 och 2. På understa bilden är min kvällsmat, har börjat svälja alla piller på samma gång nu. Orkar inte ta dem en och en längre. Men de funkar de med!

wpid-IMG_20130826_165836.jpg
Jag och lilla Olivia!

Sen åkte vi till min äldsta bror med sushi och pratade lite. Fick även hålla i lilla bebisen igen! De e mysigt att komma dit, de bjuder alltid på fika hah, de gillar jag.

wpid-IMG_20130728_111948.jpg
Jag och Frida när vi var små!

Sen var det dags att åka till min kompis Frida och äta god middag! Maten var supergo och vi hade verkligen jättetrevligt. Så vi satt (jag, min mamma, Frida och hennes mamma) och tjötade om allt mellan himmel och jord. Skönt att ses igen, får ses lite oftare! Skönt att veta att jag har kvar en riktigt goo vän.  Jätteskönt att bara få byta lite miljö också! Vi kollade även lite på De dejtbara. Tycker det programmet är så himla härligt! Blir så glad av att titta på det!

Hade en riktigt dålig dag fotmässigt. Den bara värker och det sticker i den. Jag känner att jag verkligen börjar få nog av detta. Jag sitter konstant och rör på den, för slutar jag så surrar det till direkt och smärtan blir värre. Så på kvällen sen fick jag massage av pappa. Så skönt för stunden men direkt när han slutar så kommer smärtorna tillbaka igen. Började med den nya medicinen på kvällen så vi får se om den börjar funka nu framöver.


Ett svar till “Torsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.