Måndag.


Ja, så idag va brorsans första arbetsdag med mig… Han löste både go frukost (gröt och ägg) och även lunch som var spenatsoppa. Helt sinnes bra dehär ju! Känns riktigt bra. Han är helt slut efter en hel arbetsdag med mig.. Inte haha.. Men ja, de känns gött att det funkar helt enkelt!
Fått duscha idag, de va gött. Blev en extra lång dusch idag.. Hehe.. Känns skönt att vara lite fräsch igen.

Jag och Matilda
Jag och Matilda


Sen kom min goa kompis Matilda hit och hälsade på. Sen kom bara fler och fler. Så min moster va här, hela familjen inkluderat min brors flickvän med bebis. Så fullt hus helt enkelt. Jättemysigt att kunna vara med!
Skönt att ha Matilda här och tjöta lite. En tradition vi haft har varit att göra fruktsallad när vi ses. Så det gjorde vi även idag. Såå gott e det! Härlig dag idag helt enkelt. Så mysigt att hon kunde komma förbi, skönt att vi kan ses lite oftare nuförtiden. Innan bodde vi långt ifrån varann ett tag så känns bra att vi e i samma stad nu iallafall. Synd bara att jag e sjuk. Hade varit så härligt att bara kunna ta ett glas vin på någon uteservering eller så, bara njuta. Men nu e de som det är och detta funkar också bra, att alla kommer till mig och hälsar på. Det gillas! Nu har hon tyvärr lämnat mig :/… Men nu sitter brorsan och pappa och spelar gitarr och bas. Gött me lite livemusik.. 🙂

Den nya medicinen kan ha hjälpt lite för foten.. Jag är lite osäker faktiskt.. Har fortfarande sjukt ont men det sticker inte lika mycket i foten som det brukar göra….Eller så inbillar jag mig.. Har faktiskt ingen aning.. Imorgon ska vi till smärtenheten och kolla upp om jag kan få hjälp med mina smärtor, så jag hoppas att jag kan få hjälp..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.