Tisdag


image

Varit en lång helg med lite olika aktiviteter. Sprutor har jag nu tagit varje dag.. Hoppas att jag slipper snart! Inte gjort jättemkt de senaste dagarna, har mest vilat. Men det är skönt de med! Ätit supergo mat har jag också. Pappas goa fisksoppa va de i lördags och en riktig räkmacka på söndagen. De e fint! Uppskattar verkligen maten när man legat så mycket på sjukhus. Härligt att vara hemma.
Får se vad som händer nu i veckan, har inget inplanerat direkt…. Får väl sätta igång med att måla lite också i dagarna.. 🙂


7 svar till “Tisdag”

  1. Fisksoppa och räkmacka låter mums! 🙂
    Jag tog lite fisksoppa igår, men den var inget vidare. Man har ju ganska så stora krav på just fisksoppor. 🙂

  2. Jonas, de va mums! Visst har man höga krav! Hittills har jag inte ätit någon soppa som e bättre än pappas!

    Hej Gerd, supergott e de! Kram

    Hej Annelie och tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.