Tisdag


image

Idag har jag varit hos läkaren. Hade väldigt många frågor att ställa så han hade fullt upp. Jag träffade även de som stack mig i armen så många gånger igår.
De verkar verkligen ha förstått att det var otroligt jobbigt vid biopsin igår och sa att de kommer bättra sig till nästa gång. Nästa gång kommer de komma dit en person som är väldigt bra på att sticka. Hon är van vid patienter som är väldigt svåra att sticka.

Så de har verkligen tagit till sig kritiken vilket känns jätteskönt. Blev positivt överraskad! Att de vill ta tag i problemet direkt. Nu kan jag känna mig trygg i det och slippa vara orolig innan nästa biopsin.

Har varit lite duktig idag och rensat lite i mitt rum. Väldigt skönt att försöka bli av med massa grejer. Men tycker det är jobbigt med alla ”vuxen-papper” som jag får. Det är främst räkningar från sjukhusvistelsen… 
Var väldigt gött att få lite ordning på saker och ting.Så jag är nöjd med mig själv 🙂 Det blev riktigt fint!
Tänk att jag inte klarade av att städa för två månader sen. Ganska mäktigt när man tänker tillbaka, mäktigt att jag har blivit såpass stark som jag nu är! Men det är väldigt lång tid kvar tills jag är helt återställd men jag är på g! 🙂

Har gjort lite smycken som jag tänkte dela med mig av! 🙂

image

image

image

Så gött att få tid för att pyssla. Känns lite som terapi när man pärlar. Tror att jag behöver det! Är väldans nöjd med dem. Bara att fortsätta nu! ^^
Nu har vi druckit te här hemma och jag sitter och har de mysigt i soffan. Antar att jag får lägga mig snart, så jag har en chans att komma upp ur sängen imorgon ^^


9 svar till “Tisdag”

 1. Hej Sofia!
  Tack för en mysig kväll igår och för de fräcka ringarna.
  Om du vill sälja något av dina läckra halsband så är jag intresserad av nr 1,5,6 eller 8 🙂
  Kramar Sussi

  • Hej Sussi 🙂 tack själv, de va en go kväll. De verkar ju finnas ett intresse för det jag gör. Får se om jag kommer igång med att sälja dem! Kram sålänge!

 2. Vad bra att de lyssnade på dig och tog till sig vad du sa! Och vilka fina halsband du gör.
  Kan du inte sälja lite via en hemsida? Hoppas på fortsatt positiv energi. Kram, kram.

  • Hej Eva-Lena, jätteskönt att de reagerade så fort 🙂 jo jag kanske får fixa någon hemsida där jag kan sälja smycken. Men inte just nu, kanske i framtiden ^^

 3. Positiv läsning idag, nu vet du att du att dom är extra försiktiga vid nästa biopsi. Där föll en sten från dina axlar. Bra att du förstår att det tar tid hela denna process. Jag tänkte, det får ta 1 år att landa. Och det gjorde det nog, nej det är inte drygt man gör ju framsteg hela tiden. Ingen ide att stressa kroppen, hjärtat orkar, huvudet vill men kroppen hinner inte med. Går du på nån gympa, jag började på sjukgymnastik men är på Friskis och Svettis 2 ggr veckan nu (i min egen takt).. Mitt mål är att vara med på Em nästa sommar. Vi kanske träffas där!!!!
  Såg du att jag skickade ett mail till dej i morse….
  Kram Lisa

 4. Hej fialotta!
  Vad skönt att ni fick pratat om måndagen. Jag tror att dom uppskattar att få reda på vad och hur patienter kan uppleva vissa situtioner. Så dom kan göra bättre nästa gång. Bra att du talade om:-)
  Åh, vilka snygga och fräcka smycken du gör! Made by sofia:-)
  Köper gärna om du säljer:-)
  Kraam!

  • Hej petra! Ja jag antar att det är så man får göra 🙂 de är ju också människor som kan gör fel. Hoppas att det är löst tills nästa gång! Ja säger till om jag börjar att sälja. Måste bara bli stark själv så jag orkar ^^ kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *