Applåder är ju trevligt!


image

Idag va de träningsdags igen efter min viloperiod jag haft nu efter transplantationen. Jag ska träna i samma grupp som jag tränade i innan transplantationen, då jag hade hjärtpumpen.
Hade tänkt gå upp i tid och ta det lungt. Men jag och mamma försov oss och vaknar kvart i tolv, träningen börjar kvart i 1…. Så då fick vi bråttom!

När jag väl kom dit så var jag 5 minuter sen så alla andra på sjukgymnastiken hade redan börjat. När jag kommer in i träningssalen får jag applåder!!! Antagligen var det väl för att jag har överlevt och redan kommit tillbaka till träningen.. Kanske glada över att jag var tillbaka? Eller för att jag e så himla bra? 😉

Jag är yngst i den transplantationsgruppen. De flesta är mer är dubbelt så gamla som jag är…. Men det funkar ändå. Träningen är ju gratis där nu så dit kommer jag nog gå ett tag. Väldigt härligt sätt att starta dagen med applåder ^^ Det kan de gärna fortsätta med!
Kul att träffa dem igen och tjöta lite. Blev heeeeelt slut idag när jag tränade, har en väääldigt lång bit kvar… Men man måste ju börja nånstans.
Är så glad att jag kan ha mina vanliga träningskläder igen! Allting blir lättare utan hjärtpump!
Frågade sjukgymnasterna om hjälp med skenan och de verkar kunna hjälpa mig. På fredag när jag ska träna igen så ska de prova en ny lösning. Förstod inte riktigt vad det var så jag får prova på fredag helt enkelt. Kan inte använda den skenan jag haft hela tiden. Blir väldigt svårt att gå… Skönt att de kunde hjälpa mig så fort, hoppas den nya skenan funkar!
E så himla trött på det här med foten. 🙁 Man använder ju foten hela tiden.. Gör såå ont, önskar att det fanns bättre smärtlindring.

image

Sen åkte vi till GöteborgsOperan för att mamma skulle dit på möte. Så jag satt och kollade på en repetition som de hade just då. Var jättekul! Blir inspirerad, vill så gärna kunna dansa igen. Det var väldigt kul att se kompaniet. Kul att träffa dansarna också!
Sen fikade jag, mamma och Aviad lite på Waycup vid järntorget. Jättemysigt 🙂
Nu ska jag slappa i soffan, är heeelt slut efter en go dag!


9 svar till “Applåder är ju trevligt!”

 1. Härligt med gympa, vilket välkomnande du fick. Det är väl inte alla som får applåder när dom kommer försent till gympan, haha…. Visst är det kul att vara igång igen. Det sånt som man alltid har tagit för givet innan. Och idag uppskattar att man kan.
  Kämpa på/Kram Lisa

  • Hejsan Lisa,
   nu förväntar jag mig applåder varje gång ^^Jag har nog faktiskt aldrig tagit träningen för givet, men det blir tydligare nu efter allting hur mycket jag har saknat att få röra på mig under sjukhustiden..
   Tack Kram Sofia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *