Go start på helgen!


Idag vare läkarbesök som stod på schemat. Fick äntligen veta vem som är min ansvariga doktor nu. Har träffat och varit i kontakt med så himla många olika läkare. Men Kristian heter han. Vi sänkte en dos på en medicin vilket var skönt. Var bara ett piller mindre men ändå skönt!

Han sa att jag var väldigt duktig och verkade stabil som person. Alltid kul att höra! Hade en hel lista med frågor som jag tog upp och jag fick väldigt tydliga svar vilket var skönt! 🙂 Frågade tex om mitt nageltrång. Undrade om jag skulle vara orolig över tån eftersom att den ser lite infekterad ut.. Inte bra att få en infektion nu när jag har så väldans lågt immunförsvar… Men han tyckte att det verkade lungt, så nu ska jag höra av mig om det blir värre! Sen frågade jag honom lite om Qutenza plåstrerna (de med chili i). Nämnde att jag hade kollat lite på plåstrerna och läste att man helt inte skulle använda det på hjärtsjuka patienter. Då säger han men Sofia, du är inte hjärtsjuk längre. Det var helt fantastiskt att höra honom säga det! Lycka!
Skaffade även ett läkarintyg när jag ändå var där som jag ska skicka till afa så att jag kan få mina pengar!

image

Tog en lyxig lunch! Sen begav vi oss på en liten roadtrip till Borås och tillbaka. Det var jag, mamma och Jakob. Vi hade mysigt och lyssnade på go musik. Hämtade upp några kartonger vilket var anledningen till roadtrip:en. Sedan på vägen hem shoppade jag lite. Surprise! ^^ Riktigt nöjd med mina inköp!
image

Hittade äntligen en fin kappa! Min förra kappa som jag hittade och trivdes så himla bra i, den klipptes sönder när jag fick hjärtstoppet. Har svårt att hitta kappor med tillräckligt långa armar men det hade denna! Woh 🙂 Hittade också två fina sjalar!
Armbandet på bilden fick jag av mina barndomskompisar som jag bott granne med i många år. Så tack Frida och Fredrik, blev verkligen jätteglad! Så fint!
Känns så fantastiskt att jag har så många runtomkring mig som verkligen bryr sig! Känner mig bortskämd. Att de tar sig tid att leta fram något fint att ge mig. Att de vill ge mig något. Att de skickar brev, hör av sig. Helt otroligt och är så glad att jag har så många omtänksamma människor runtomkring mig. Jag tycker att det är underbart att bara få träffa alla igen. Har saknat att kunna vara med!

Får se vad som händer idag. Ska faktiskt unna mig att slappa. Inte kolla på tråkiga sjukhuspapper och planera. Det tar vi på söndag!

Ha de bra sålänge och tack för att du läser min blogg!!


4 svar till “Go start på helgen!”

  1. Var det Kristjan Karason eller? Han är ju helt grym i så fall! Min favvoläkare där uppe, och grym på att göra Biopsierna är han också 🙂
    Ha en fortsatt fin helg. Stor kram

    • Hej Marie! Japp Kristjan Karason it is! Han e grym 😀 Ja han är duktig. Tycker Bengt är väldigt duktig på biopsierna också 🙂 Du får också ha en underbar helg! Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *