Pappersarbete…. 🙁


image

Nu har jag och mamma äntligen tagit tag i det! Nu ska vi anmäla vårdcentralen så att detta aldrig ska kunna inträffa igen! Det får inte bli såhär fel! Man ska inte behöva få ett hjärtstopp för att få hjälp!

Jag hoppas att Lindome vårdcentral rycker upp sig nu! Att lyssna på sina patienter, speciellt unga patienter. Inte anta att de är friska trots att de är där utan försöka leta efter och utesluta sjukdomar.. Det önskar jag att de börjar göra!
Känns väldigt jobbigt att de inte tog tag i det i tid eftersom att jag hade kunnat slippa så mycket lidande. Mina nära och kära hade sluppit mycket lidande. Ibland använder man orden tänk om… Tänk om de hade hjälpt mig i tid… Då kanske det ”bara” hade varit en hjärttransplantation som skulle ske?
Men det får vi aldrig veta… Det som känns viktigt nu är att få dem att se över sina rutiner och få dem att ändra sig till det bättre! Det är inte alla som har änglavakt….  🙁

image

Sen har vi haft mysigt besök idag av Emma, Olivia och hunden Nadja! Mysigt! Vi tog en promenad och jag fick chansen att använda den nya skenan jag fått! Den funkade superbra! Så jag är nöjd! Bara till att hitta nya skor. Har även skrivit lite brev som jag ska skicka utöver breven här ovan. Har haft en go dag och ändå gjort lite nytta! ^^

image

Idag har jag även gjort klart en halsduk, nu e de bara mössa och vantar kvar! Phelefanten är med ^^

Ha de gött!


13 svar till “Pappersarbete…. :(”

 1. Skönt att höra att dagen verkar ha varit bättre än den igår! Helt rätt att anmäla dem, så behandlar man ingen och framför allt inte unga vältränade människor . Allt gott/ Ulrika

  • Hejsan Ulrika! Ja det är skönt att det är bättre och känns jätteskönt att vi tog tag i det nu! Så här får de inte bete sig.. kram

 2. Bra att du anmäler oriktigheter! Man är annars ofta så slut så man orkar inte pappersarbetet. Jag vet, jag har en dotter, som borde varit anmäld en gång i tiden, men herregud, fullt ös med det som var!
  Kram, och önskan om gott liv♥

  • Hejsan Gerd, det är verkligen så. Känns som att det är först nu vi orkat titta på papprerna. Synd att ni inte anmälde men det viktigaste är att ni nu mår bra!! Kram

  • Hejsan Loj.. Ja det känns jobbigt när man tänker på det eftersom att de inte hade behövt gå så långt. Men nu har det hänt och jag känner att jag måste anmäla detta för att få någon slags mening med allt. Men tack going!! ♥ kram

 3. Ja det är väldigt viktigt att anmäla gel och brister. De får se över sina riktlinjer, rutiner och bemötande. Men framförallt LYSSNA! Bra jobbat Sofia och Lotta!

 4. Det är otroligt viktigt att göra anmälan. Det får inte vara på det sättet. På det sättet kan du hjälpa många andra. Oftast när det har gått bra och man mår bättre bryr man sig inte om att agera. Heja Sofia och Lotta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.