THIVA besök..


image

Hejsan!

Igår var det dags för träning igen! Kände mig riktigt laddad och jag höll ett bra tempo i början av träningen. Ökade de flesta vikterna och känner nu att jag börjar våga göra mer nu. Större rörelser, tyngre och snabbare vid konditions träning. Känns bra att bli riktigt trött i benen!


Provade min nya skena idag. Den funkar så bra!! Jätteskönt att den är så stabil och håller foten på plats så att jag slipper tänka så mycket när jag går. Annars när jag har de sämre skenorna måste jag tänka på att inte gå på ojämn mark, se till att inte gå för fort och lyfta extra mycket på foten. Nu kan jag slappna av mer när jag går och sluta tänka. Risken för att vricka foten minskar.

image

Efter träningen var det dags för dusch! Eftersom att jag nästan är den enda tjejen så fick jag hela de stora omklädningsrummet själv! Kändes riktigt lyxigt. Det är inte direkt det jag är van vid… När jag dansade balett fick man aldrig plats att byta om, omklädningsrummet var helt proppfullt. Så jobbigt!
På bilden ovanför är min hals efter biopsin, börjar se ganska brutalt ut… Sen till höger är det en bild på omläggningsmaterial som jag använder efter duschen. Har fortfarande två ärr som inte läker ordentligt. Så det är väl tur att jag varit med om såpass mycket att jag klarar att ta hand om det själv! Ser lite läskigt ut men jag är ju van, får hoppas att det läker snart.

Sen var jag uppe och hälsade på på Thorax intensiven. Synd att jag inte tog ett foto med dem. Får göra det nästa gång 😉
Härligt att visa upp sig. Visa att: titta hur långt jag har kommit, såhär bra kan man bli! De frågade många frågor och vi hade fullt upp. Fanns väldigt mycket att prata om. Väldigt fräckt att så många stannar och vill prata med mig och frågar om allt går bra. Känns som om jag känner alla på THIVA nu… Men det tror jag inte, de finns nog flera som jag inte kommit i kontakt med. Tycker också att det är härligt att de tar sig tid att lyssna på mig och vill prata.
Vi hade väldigt kul. Så roligt att träffa dem! Fick en beställning till på minions också! De kändes kul, så det ska jag börja med att virka idag. Bröt inte ihop igår efter att ha varit på thiva, var inte lika många dofter och intryck idag. Så de var skönt att få en ny positiv upplevelse. Blir det lite lättare inför återbesöket på THIVA!

image

Sen fikade vi, jag och mamma. Gick också till garnaffären och jag köpte med mig lite nystan för att fortsätta virka små djur. Även sticka halsdukar till mina bröder. Fullt upp! Känns härligt! Köpte även en till påse med grönt te som jag har fastnat förr. Verkligen jättegott. Han som jobbade o teaffären kände igen mig och det var ändå ett tag sen jag var där.. ^^ Jag tänker alltid att jag är osynlig men det är jag tydligen inte… ^^

image

Idag får det bli en lugn slappdag. Får ta igen mig lite! Skönt att kunna ha sådana dagar ibland 🙂


9 svar till “THIVA besök..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.