Sega dagar!


image

Har haft ett par lugna dagar nu, jätteskönt. Kunde inte somna natten till fredag på grund av de hemska smärtorna i min fot… Sov endast 3-4 timmar men bestämde mig för att åka in och träna ändå! Vilket jag gjorde ^^

image

Höjde en del vikter och körde på! Fick väldigt ont i bröstkorgen men det blir ju så… Man måste testa sina gränser men nu får jag lugna ner mig lite, nu vet jag vart gränsen går!
Hade hela omklädningsrummet för mig själv som vanligt! 😉 Därav bilden ovan :p

image

Sen har jag mest slappat och stickat/virkat. Gjorde klart mössa och halsduk igår! Sen åt vi tacos och kollade på matchen! 🙂 Lite bebismys hann vi också med! Sen ikväll ska jag träffa lite kompisar, kmr bli mysigt!
image

image


2 svar till “Sega dagar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *