Biopsi!


image

Tjo!
Det va biopsi i måndags och svaret var positivt. En 1:a blev det så jag fick nästan det bästa resultatet! (bästa är en 0:a) Wooopah, de får vi fira!
Planeringsmässigt så var själva besöket inte så lyckat men det löste sig.

De sa åt mig att komma dit till mottagningen 7.30. Var där vid den tiden men de hade inte planerat så mycket. Få en nål i armen för droppet skulle jag göra där biopsierna sker. Så efter lite väntan gick jag ner dit. Får vänta i ca 40 min sen kommer en sköterska för att sticka mig. Mina blodkärl ville dock inte samarbeta. En nål sattes i armvecket och verkade ha hamnat rätt men sen när sköterskan sprutade in koksalt så hamnade koksaltet under huden istället vilket var väldigt smärtsamt. Så då satte vi ännu en nål fast i handen. Efter två spräckta blodkärl hamnade nålen äntligen rätt!

Så dåligt planerat att jag skulle vara där 1 timme innan jag hade behövt vara där 🙁 Men jag fick den smärtlindring jag skulle ha i alla fall. Tyvärr slinker mina ådror bara undan. Om någon undrar varför nål måste sättas så beror det på att jag är allergisk mot den antibiotikan man brukar få efter biopsin. Just därför måste nålen sättas innan biopsin för att få in droppet.
Men jag är extremt svårstucken och just därför förväntar jag mig inte att det ska gå bra. Längtar tills de glesar ut biopsierna och alla blodprover! Det kommer nog snart, då slipper jag eländet!!! Så illa är de la inte. Det löser sig!

image

Biopsin tog väldigt lång tid och morfinet jag hade fått gav ingen effekt längre. Eftersom att det blev så smärtsamt i måndags så bad jag om lite mer smärtlindring. Sen när biopsin väl var klar och alla  spänningar väl släppte blev jag ”lite” borta. Så morsan fick köra tillbaka mig i rullstol…. ^^ haha. Hon blev ju inte liiite chockad… Men så kan de bli ibland. Så kul kan man ha på sjukhus efter eländet! 😉

Har inte gjort så mycket speciellt… Varit väldigt trött!
Nu kollar jag på fotbollen! Sjukt bra match, lite action för en gång skull! Men nu sket de sig nog för sverige 🙁 Fan…

Aja, lugna dar och veckan fortsätter nog så. Vi får se 😉


6 svar till “Biopsi!”

 1. Du är så himla duktig som klarar av alla prov och allting du gör! Visste inte att du var allergisk, men bra att dom har en lösning på det. Vad söt du är på bilden <3

  • Heej Loj, tack! Måste ju tyvärr gå igenom det 😉 men tack! Nä de märkte de på intensiven när jag fick allergiska utslag över hela kroppen. Usch 🙁 Så det vill vi inte ska hända igen.. Jaa, tur att de finns fler olika sorter. Hah tack!! Tycker jag ser muppig ut på bilden ^^ men söt var mycket bättre! Kram going! <3

 2. Sjukt kul att se att det går så bra för dig!

  Vi sågs många ggr på HIA, och det gör detta så mkt roligare att se att det verkligen går bra för dig hemma också!

  Lycka till i fortsättningen nu!

  • Hejsan! Vem är det? Blir nyfiken nu eftersom att jag borde veta vem du är om vi setts flera gånger 🙂 Ja det känns så skönt att det blir bättre hela tiden. Tack så mycket, kraam!

 3. Hej!

  Precis galet roligt att se detta.

  Vi sågs många ggr på HIA, och det gör detta så mkt roligare att se att det verkligen går bra för dig hemma också!

  Lycka till i fortsättningen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.