Spännande.


image

Igår var jag uppe på TIVA igen pch pratade lite med alla där uppe. Hej Petra om du läser detta ^^, kul att träffa dig igen! 
Stötte på två överläkare där den ena sa att det skulle bli trevligt att lyssna på mig i januari på konferensen. Blev lite konfunderad, lyssna på mig? Ska jag stå och prata länge? Antar att jag kanske såg ut lite så som jag gör på bilden ovan… Heh.. Det jag hade fått veta var att jag bara skulle finnas till och tänkte mig kanske att jag skulle prata max i en kvart. Meeen jag hade fel… 😉

En överläkare som heter Per har tidigare frågat mig om jag kunde tänka mig att vara med vid ett utbildningstillfälle för överläkare i regionen där de diskuterar bland annat ECMO:n och även andra maskiner. Då svarade jag att jag inte minns alls mycket från tiden då jag hade ECMON. Han svarade att det inte spelade någon roll, jag skulle bara finnas till. Så jag svarade ja.
Igår fick jag veta att jag ska hålla ett föredrag på en halvtimme och sen svara på frågor i 15 – 20 min. Blev väldigt chockad men tänkte sen att detta kommer jag att klara av. Den som är specialist på min historia är bara jag, jag var ju mitt i allt. Så jaaa, känns jättenervöst men det ska samtidigt bli kul! En utmaning!
Så nu har jag bestämt mig för att jag måste skaffa en dator så jag kan förbereda mig, samla lite material. Fundera om och vilka bilder man skulle kunna ha på en powerpoint presentation. Hinna fundera..
Känns som att tiden går så fort så snart står jag väl där. Väldigt utlämnande att dela med sig av alla känslor och även historian men jag fixar det! Är taggad redan nu, hoppas så att det går bra när jag väl står där!

Lets do this!


26 svar till “Spännande.”

  • Hejsan Marie! Ja det är ju både och… :S Men det blir nog bra.. Måste bara smälta det lite.. och börja fundera lite på vad jag vill få fram. Skönt att han sa det nu så jag har tid på mig 🙂 Tack! Kraaamar

 1. Hej sofia! stor eloge till dig som gör detta!!

  Vad spännande det låter! jobbar själv på <3 avdelning i skåne och ser många med hjärtproblem och tycker du verkar så underbart klok. vi behöver alla höra hur en patient upplever/känner det!

  hade velat att du kommer ner och föreläser även för oss ssk:ar
  din historia ska inte bara delas med läkare utan med alla..

  önskar dig allt gott

  • Hejsan Anna, oj tack!! Väldigt spännande… Nästan för spännande… wah.. ^^ Jaa, jag kan tänka mig att det är viktigt att ibland få lyssna på patienterna också. Vi får väl se hur detta går, kanske blir fler föreläsningar.. Nervöst!
   Ja tack! Detsamma och kram!

 2. Oj va spännande ! men förstår att det även kan vara jobbigt. Men tror på dig, hade velat vara med på den föreläsningen <3

  • Hejsan Stella, jaa blandade känslor men mest positivt än så länge. Kanske få öva inför dig? 😉 Privat föreläsning ^^ Kram till dig <3

 3. Hej själv! Å kul att träffa dig igen.
  Det vet du att jag gör:-)
  Du är så söt när du gör dina miner o man blir så glad:-D
  Vad spännande att du får vara med om både utbildning o föredrag. Det kommer att gå jättebra. Du fixar det, piece of cake:-)
  Sköt om dig o kram!

  • Petra! 🙂 Ja, nu vet jag det ännu bättre ^^ Hah tack! Ja, alldeles för spännande. Gött att du tror på mig för jag är lite orolig. Men när dagen väl kommer så löser det sig hoppas jag!
   Du får också ta hand om dig, kraaam! <3

 4. Med dina upplevelser och insikter om det som hänt kommer du att fixa det jättebra, no problems! Du har ärvt mycket sunt förnuft av dina föräldrar o förmåga att strukturera. Kram o lycka till.

  • Hejsan Tove, visst känns de kul. 🙂 De kan va ganska skönt att va på trima för då har man folk där hela tiden. Då känns det inte så ensamt! 🙂 Men sen när man blir för frisk för det så är det underbart med eget rum! Hoppas du får det snart, kram!!!

 5. Spännande utmaning som jag förstår känns nervöst, men jag tror du kommer fixa det galant! Allt du skriver här är väldigt intressant att läsa. . du är duktig på att berätta!
  Det kommer vara värdefullt för dessa läkare att lyssna på dig! Lycka till när den dagen kommer 🙂

  • Hejsan Olivia, väldigt nervöst. Åh va snällt, tack!! Får hoppas att jag är lika bra som du säger muntligt också 🙂 Ja vi får hoppas att de får ut något av det, tack så mycket!!! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.