Negativt blir till positivt.


image

Tjo!
Jag skrev för några dagar sen om mina trasiga jeans. De jeansen de klippte upp när jag fick mitt hjärtstopp… Jag skrev också att jag inte kunde slänga dem utan ville behålla dem. Skrev också att jag skulle visa vad de blev av dom…..Det blev till kudden ovan…

Då har jag sån tur att min bästa väns mamma kan lappteknik och gör helt fantastiska kuddar, överkast mm.. Så jag frågade henne om det kunde vara möjligt att göra tex en kudde. De var det! Så jag och min bästa kompis satte oss ner och hon visade vad det fanns för design alternativ. Sen så blev det kudden ovan!!!
Så himla fin och verkligen symboliskt med hjärtat i ena hörnet. Hade aldrig kunnat tänka mig att mina sönderklippta jeans kunde bli en sådan vacker kudde! Så tack Bodil och Matilda! Är överlycklig!! Känns så fräckt att få det till att bli något nytt och fint med jeansen istället för allt trauma de stod för innan makeover:n.

image

Idag har jag slappat och tagit hand om mig själv lite. Fick städa lite men tänkte att det kunde vara dagens träning.
Tagit en go dusch har jag också. Det knäppa med duschandet nu är att jag kom in i rytmen att bara kunna duscha två gånger per vecka med pumpen. Så nu när jag är av med pumpen har jag svårt att ställa om.
Knäppt känns det i alla fall. Att man ibland kommer på sig själv att tänka näh, men jag kan inte duscha idag för det är inte måndag eller torsdag… Sen inser man att jag har ju ingen pump då spelar det ju ingen roll längre!!!

Sen valde jag rött nagellack idag. Kändes fint ^^ Inte orkat måla naglarna på hur länge som helst men idag orkade jag! 😀
Fortfarande lite nervös inför föreläsningen i januari men känner mig samtidigt fånig för det är ju ganska långt kvar och vad har jag egentligen att vara nervös över?! Förhoppningsvis vill överläkarna lyssna på mig..?! 🙂

Vi får hoppas på det! 😉


9 svar till “Negativt blir till positivt.”

  1. En jättefin kudde! Det måste ändå kännas skönt o fantastiskt att kunna vända en sån händelse, se det positiva o göra nåt bra utav det. En symbol för livet, helt enkelt. Ingen i hela världen har en sån kudde som du. De du! Håll hårt i den:-)
    Kramar!

    • Heej Petra, Såå fin blev den. Känns jättebra och jaa den enda som har en sådan är ju jag! Fräckt 🙂 Jag kommer hålla hårt i den 😉 Kraaam

    • Hejsan Johan, javistt va den superfin! 🙂 Mitt smeknamn kommer från början från mitt namn… (Såklart :P) Först kallades jag Soffan sen Soffpoff, sen orkade ingen säga ett så långt smeknamn så då kallades jag för Poff, sen när jag började plugga igen så blev det i bestämd form alltså Poffen. Sen när jag skulle skapa en blogg så var Poffen väldigt bra för att ingen annan hade tagit den domänen 😉 Lite mer speciellt än Sofia Eriksson. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.