Oväntat


image

image

Igår blev inte som tänkt… På morgonen ringde de ifrån Östra och sa att träningen (för foten/benet) var inställd . Fick avboka taxin jag skulle tagit dit. Synd men inget större problem. Valde att ta en sovmorgon.
Följde sedan med mamma och min bror in till stan och det fick bli träningen för idag när vi gick runt lite. Jag letade efter ett par skor  som funkar nu i vinter med den nya skenan jag har. Det är väldigt svårt. Han som gav mig skenan sa att jag var tvungen att hitta en låg sko utan klack nu till vintern. Vart hittar man det? Vill ju ha en ganska snygg sko även om foten inte funkar… Han verkade inte alls förstå mitt problem, han tyckte att en gympasko kunde fungera under vintern. Hah ^^ Då fryser man ju ihjäl om foten speciellt eftersom man inte känner av om den är kall eller inte. Men han kanske inte vet hur aktiv jag är? Vem vet…

Detta skoproblem. :/ Men jag har lyckats att hitta en sko, äntligen! Tog ett tag men jag hittade ett par skor som fungerar! Vi fick mäta foten först och sen skon och se hur mycket plats det fanns över.
Tycker fortfarande att det är lite roligt när de frågar frågan ”hur känns det?” Svarar alltid att jag inte har någon aning eftersom att jag inte har någon känsel i foten. Ber oftast om att prova den vänstra skon och så får jag hoppas att högerfoten trivs i skon den med. Gore-tex material och allt, galet 😉
Hittade ett litet armband på hemtex där man kunde skänka 35 kr till SOS barnbyar. Hoppas att mina pengar hjälper lite. Fin julklapp att ge bort till någon kanske?  😉

Vi hade kul och vandrade runt. För en gångs skull hittade vi det vi skulle ha och inget mer. Skönt att det inte var så många på stan då vi var där.

image

Sen lyxade vi till det och gick på restaurang jag, mamma och pappa. Det var bara vi som skulle äta middag och då blev de oxfile och annat gott. Lyxigt! De var fiint!

 

image
Idag ska jag på ett dop för Olivia, mitt brorsbarn. Ska hjälpa till lite innan. Känns kul att ha en anledning att klä upp sig. Har bara varit med på min lillebrors dop men då var jag inte gammal. Så detta blir nästan första gången för mig. Ska bli kul, glad att jag inte har pumpen vid dessa tillfällen. Allt blir så mycket enklare vad man än gör!
Skönt att de på transplantations mottagningen sa att det var okej att jag fick vara med trots infektionsrisken. De sade att det är bra om jag inte kramar alla. Så det får bli kramkalas en annan gång.
Ska bli kul! Skriver mer senare..

<—-Dagens huvudperson är söta Olivia.


6 svar till “Oväntat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *