Ont 🙁


image

Nu kom det en sådan kväll igen då jag inte kan somna på grund av smärtorna i min fot och även i mitt ben. Har insett att jag kan minska smärtan genom att värma det smärtsamma området,
men det gällde inte idag 🙁 (bilden ovan där jag värmer foten) Behandlingen med qutenza (chili-plåster) har inte riktigt hjälpt heller så smärtan ligger på ungefär samma nivå som tidigare… Men nu har jag försökt med det mesta i alla fall.

Fick hjälp av pappa med lite massage på benet för en stund sen och jag hoppas att det ska hjälpa mig att få slumra till…  :/ Så tråkigt med denna onödiga smärta men förhoppningsvis blir foten/ benet bättre och då minskar nog smärtan. Hoppas att det inte dröjer för lång tid…

Har så extremt ont nu ikväll… Vet inte vart jag ska ta vägen… Ringde in till transplantatiomsavdelningen och de sa åt mig att ta morfintabletter mot smärtan. Så jag provar det nu och hoppas! Kl är halv 4 nu… Jag som hade tänkt gå upp i tid imorgon :/


6 svar till “Ont :(”

  1. Vad synd om dig att du ska ha denna jobbiga komplikation! Hoppas läkarna kommer fram till en stor lindring eller helt enkelt smärtfrihet! Kramar, Gerd♥

  2. Vad tråkigt att du inte tycker du har blivit hjälpt av den smärtsamma chilibehandlingen. Det finns en massagesalva som på något sätt både kyler och värmer. Jag kan försöka ta rätt på vad den heter, allt är värt att prövas. Hoppas att du ändå får en bra dag. Stor kram.

    • Hejsan Eva-Lena, jaa det känns riktigt tråkigt. Det kan vara hot´ncold som du pratar om, ett slags linement. Kanske får fråga om det går att använda, jag tror inte det ska vara något problem. Min dag blev ganska bra 🙂 Kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *