Biopsi idag!


image

Tjeina!

Som ni vet har jag haft väldigt ont i foten två nätter nära inpå varandra det senaste. Bild nr 4 är de pillerna som gör att jag kan få sova trots smärtan. De motverkar inte smärtan så mycket men jag blir lite sömnig av dem. De får funka tills jag får något bättre.
Har varit och fått lite tips på träning för foten. Hoppas på att knepen ska hjälpa mig få igång foten så att jag blir av med smärtan.

Bild nr 3 visar våra(jag och mami) nya te-inköp. Har fyllt på vårat te-skåp. Shoppade lite mys för att må lite bättre! Supergoda ^^ Har nog blivit lite av en Té -(oman) nu. Livsnjutare har jag också blivit, men det har jag nog alltid varit.

Igår var det dags att träna igen. Var ett väldans tag sen. Det gick bra faktiskt. Är mör i kroppen nu men det är så det ska vara när man har tränat. Tog det lite försiktigt, tänkte ge mig en mjukstart nu efter all ledighet som varit.
Nu har hela trampdynan börjat göra ont på foten, undrar vad det beror på. Kanske gått för mycket det senaste? Hah… Man blir allt fundersam. Min svägerska gav mig tipset att skriva ner datumen för när smärtan uppstår och även skriva vad jag gjort, då kanske det blir lättare att hitta sambandet. Så hennes råd tänker jag följa.
Varit och hälsat på henne och min äldsta bror Kalle. Även träffat min moster. Var skönt att slappa lite hos brorsan. Byta miljö är alltid gött. Träffade även lilla (bebis) Olivia, alltid lika mysigt.
Här hemma har vi fixat ordning källaren och nu har vi köpt ett biljardbord (bild nr 2) Känns så kul! Nu kan jag också få trivas där nere. Ska bli kul att bjuda hit folk när det är helt klart. Krävs lite mer arbete men snart så! Väldigt kul att spela biljard så det kommer jag göra en del nu när jag är hemma mycket. Känns riktigt lyxigt, behöver inte gå till en bar, vi har ju en hemma!    😉

Idag är det dags för en biopsi. Hade nästan förträngt att jag hade en tid idag… Oops! Men det måste göras. Bedövningsplåster lite här och där, sen ska nål sättas och sen är det dags. Hoppas att jag får en duktig kardiolog som ska utföra biopsin. Det underlättar alltid! Har med mig morsan utifall att jag blir extra dizzy. Får hoppas att jag inte blir det denna gången. Biopsin sker klockan 10 och innan dess får jag varken äta eller dricka. Kommer helt klart vara hungrig. Men jag får ju mat lite senare så vad gör det? 😉

Ska inte klaga men det är inte den roligaste undersökningen… Men snart är det över. Är så himla glad att jag inte gör biopsier så ofta nuförtiden. Så skönt att slippa. Wii ^^ Håller tummarna på att det nu går bra!!! Vi hoppas på en nolla vilket är det bästa resultatet man kan få!


9 svar till “Biopsi idag!”

 1. Hej Sofia!
  Hoppas att det går bra idag.
  Vad mysigt det var igår – du fick lilla Olivia att skratta riktigt ordentligt 😉
  Kram
  Sussi

  • Hej sussi, det gick suuperbra 😀 Ja, det var härligt. Då känner man verkligen att man lyckats med något bra haha 😉 Kram till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *