Miin födelsedag 🙂


image
Bilder från dagen. Nyvaken i ena hörnet ^^

Jaa, så nu är jag 21 år och det känns helt underbart. Många får ångest över att bli äldre men från och med nu kommer jag bara känna mig glad varje gång jag fyller år. Det är ju ett bevis till att jag har fått leva ännu ett år! <3

För er som inte har Facebook så tänkte jag här dela med mig av det min mamma skrev som status på min födelsedag. Väldigt fint skrivet, nästan så att tårarna kommer fram igen… (Petra, jag tror allt att jag blivit blödig av det här jag med… ^^)

”För 21 år sedan blev jag mamma för tredje gången… Till en underbar liten tjej! 🙂  Förlossningen gick snabbt och hon har hela sitt liv haft full fart och mycket på gång, varit envis, målmedveten och otroligt positiv! Förra året höll vi på att förlora vår prinsessa… Men tack vare änglavakt, fantastiska människor på rätt ställe vid rätt tid och Sofias otroliga kämpavilja så finns hon hos oss och vi får fira den här dagen tillsammans!!! Jag kan inte i ord beskriva känslan… Är så tacksam!!! Tack, Sofia, för att du orkade kämpa!!! När du var liten sa vi ofta när du inte gav upp att ”det är bra att du är envis, det kommer man långt på!” – och det har du verkligen bevisat att du gör! Vi är så stolta över dig och lyckliga över att ha dig hos oss!!! Nu ska vi fira!!! ♥♥♥ ”

Så vackert och sant. Jag är så tacksam! Jag skriver det ofta men det känns som det behöver skrivas fler gånger, speciellt på en dag som igår! Tack till dig, du som är min donator! Tack för att du hade tagit ett beslut som gjorde att jag fick en chans till, innan det blev försent… Tack! <3
Tack till dig Kerstin som startade med HLR när jag fick mitt hjärtstillestånd och räddade mitt liv. Tack till alla på Sahlgrenska som har kämpat så mycket för att jag skulle få leva. Tack till min familj och mina vänner, utan er hade det aldrig gått!

Det var en speciell födelsedag igår. Tänk om någon hade sagt till mig för ett år sen att jag skulle bli dödssjuk i slutet på mars. Väldigt knepigt.. Jag tänker ofta på det som hände. Tror det går på automatik för att hjärnan ska få bearbeta allt som hänt. Så konstigt att det kan gå så fort. Trots att jag varit sjuk länge så var det inte alls tydligt att det var så illa. Väldigt knepigt och jag kommer nog aldrig kunna förstå hur sjuk jag varit innan. Men det var längesen jag kände mig så pigg som jag gör nu. Jag känner mig ofta ganska pigg och det är en skillnad jämfört med hur det var innan. Men när jag väl blir trött då är jag helt slut och energin finns inte kvar. Då får man ta det lugnt en dag och återhämta sig lite.

Var glad att gårdagen var en av de pigga dagarna. Vi firade min födelsedag och dagen blev väldigt mysig! Fick väldans många presenter, väntade mig inte så många ^^ Hade inte hela släkten här eftersom att vi alla är helt slut efter detta år. Då får man vara lite färre. Missade att ta bilder så snodde några av de som mamma tog ^^ Pappa lagade supergod mat, lamm blev det till middag. Mums! Sen blev det god tårta också, såklart!

image

***Fick även snö på min födelsedag, jag som har längtat så länge! Så bra present ^^ Det blev en skön och riktigt lugn dag helt enkelt. ***

Ljuset för min donator var tänt hela kvällen <3

image

Ville även visa lite bilder från en go skogspromenad jag och mamma hade ^^ Så fint med snön överallt! Blir så glad ^^ Min kanin blir helt galen i snön, han flyger fram. Gött att han har energi trots att han är så gammal 😛

Kram till er! <3


16 svar till “Miin födelsedag :)”

 1. Ja, det var väl en väldans tur att jag inte hade målat mig innan jag läste vad din mamma hade skrivit.;-) Väldigt fint!
  Du är verkligen värd den mysiga o fina födelsedagen.:-)
  Å jag kan förstå hur glada o lyckliga hela din familj är att få fortsätta fira dig:-)
  Sköt om dig o kraam!

  • Haha Petra, misstänkte detta. Tack, uppskattar lungt och skönt just nu, så då är det bra med mys ^^ Kraaam till dig med! <3

 2. Grattis! Mina vänner som är transplanterade brukar fira två födelsedagar, en riktigt och en när de fick livet tillbaka genom transplantationen. Man ska ju fira allt som finns att fira, så varför inte 🙂

  • Jaaa, det är sant Marlene, för mig blir det nog minst 3 firanden. Min födelsedag, donationsdagen och även dagen då de räddade mig när jag fick mitt hjärtstillestånd. Att de inte gav sig! Det ska jag fira den 27 mars <3 Kraaam

 3. Grattis i efterskott !!! Såg ut som du hade en mysig födelsedag och vad fint din mamma hade skrivit 🙂 Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *