Hjärtebrudarna ^^


image
Ser vi inte glada ut? ^^
image
Fika innan middagen

Träffade på mina hjärtevänner igår! Vi lyckades tajma in varandra och befann oss på sjukhuset samtidigt. Hur ofta händer det? Så vi pratade länge och sedan fikade vi lite. Kul att prata med varandra och se hur det går för oss. Vi tre tjejer på första bilden har haft samma hjärtpump, Excor (den sista maskinen jag hade). Så det är väldans bra att ses och få bearbeta allt men även kunna prata om helt andra saker också. Vi har ju en grundförståelse för varandra vilket kan vara väldigt skönt. Man behöver inte förklara så mycket när man pratar om det som hänt.
Vi träffade även Jenny som fortfarande har hjärtpumpen och vi alla hoppas på att hon ska slippa den snart. Var roligt att träffa dem. Vi ses ju färre gånger nu eftersom att de har färre besök på sjukhuset nu vilket är positivt men tråkigt. Så nu passade vi på att ta en middag ihop. Vi åt på Linnégatan och hade det bra som vanligt. Var jättekul att ses igen. Vi börjar redan må bättre allihopa och man märker stor skillnad på stämningen när vi ses. Den är mycket lättare och vi är väldans mycket gladare. Inte så konstigt alls men det är fantastiskt att det märks redan nu, så tidigt 🙂

Träffade min psykolog på morgonen igår innan jag träffade mina vänner. Vi redde ut en del funderingar och problem jag har vilket kändes väldigt skönt. Det börjar bli lättare. Vi kunde konstatera att det är positivt att jag har mer vanliga vardagsproblem nu. Livet blir lättare, sakta men säkert. Det värsta som nu är kvar är mardrömmarna och smärtan i foten/benet. Hoppas det löser sig snart så jag får sova ordentligt.
Eftersom jag inte sov så mycket på natten så har jag mest vilat idag. Är helt slut…Men imorgon kör jag igen. Då ska det tränas!


7 svar till “Hjärtebrudarna ^^”

  1. Va kul att ni kunde träffas! Det måste vara oerhört skönt att ni har varandra, och att ni tre töser finns där för Jenny som är på samma ”resa” som ni en gång var på.:-)
    Hoppas du får sova gott inatt efter dagens mysiga träff.
    Kraam!

    • Hej igeen 🙂 Va kul att du skriver till mig, blir så glad när jag ser ditt P. Jobbar du imorgon (idag) ? Jaa, det är väldigt skönt. Eftersom att vi har så lika erfarenheter men samtidigt så olika. Hoppas att jenny tycker det är skönt att ha oss. Jag hoppas att min fot inte ska bråka med mig inatt! Jag ska till Sahlgrenska imorgon så svara gärna om du jobbar så kan jag hälsa på! Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.