Helg

image

I helgen har jag mest slappat, så skönt! Var och träffade min kompis Hanna, hade väldigt kul. Skönt att ses igen. :) Vi lagade riktigt god middag och sen var det film som gällde. Jag hade väldigt roligt! Har saknat henne ^^. Så skönt att kunna åka dit jag vill.
Dan efter träffade jag ännu en go kompis som jag hann prata med lite. Blev glad!

wpid-collage_70.png
Min medicinhög.

Idag skulle det tas blodprov. Så jag åkte in till sjukhuset. Det gick superbra. De hittade en ådra som gick att sticka i direkt. Såå skönt! Jag kanske inte är svårstucken, kanske bara var sönderstucken? Hoppas på att det blir lättare nu framöver med proverna som ska tas. :)

Idag  visade det sig att jag har urinvägsinfektion, igen.. :( Får medicin imorgon. Har även ringt angående medicinen mot smärtan i foten. Får hoppas att de skyndar sig nu med min smärtlindring.
image

Fick mig lite bebisgos idag. Så mysigt! Man får passa på när man kan ^^ .
Hon var glad hela tiden, så härligt. :)
Annars har det inte hänt så mycket. Har sovit väldigt mycket 2 dagar i rad nu. Är helt slut… Får hoppas jag blir piggare snart!!

4 reaktioner på ”Helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>