Babyhår


image

Ser ni alla små baby-hårstrån som växer ut överallt? De flesta brukar tycka det är irriterande men inte jag! De är ju ett friskhetstecken! Tänk om jag kanske kan få tillbaka mitt tjocka hår igen?! Hoppas! 😀

Idag var det dags för massage igen, det var så skönt. Somnade nästan idag… Skönt att kunna känna mig så avslappnad.
Men samtidigt så är jag ganska trött idag, jag har haft en jobbig natt igen. Flera mardrömmar som jag hade när jag låg på intensiven kom tillbaka. Riktigt kämpigt men de e la bra att jag inte får sådana drömmar varje natt..

image

Ser ni min snygga frill jag har när jag vaknar på morgonen… Ser ut som ett troll men det har jag fixat till nu…Just nu sitter jag på ett kafé och äter den goda mackan på bilden. Jag försöker bli lite piggare och tänkte att mat är alltid bra.. 😉
Under tiden jag har suttit här så har det åkt förbi 4 brandbilar, två dykarbilar och en ambulans. Jag undrar verkligen vad som hänt när det behövs så många uttryckningsfordon… Usch.. :/ Mår lite dåligt när jag hör ljudet av sirener nu, för nu vet jag hur illa det kan bli.. Innan visste jag väl också det men inte på samma sätt, inte på samma nivå.. Lite knepigt..

Nu när jag har varit sjuk så har jag fått väldigt dålig hållning. Det beror på att det gjort så extremt ont i bröstkorgen när jag försökt sträcka på mig ordentligt innan. Men nu gör det inte alls lika ont så nu kämpar jag verkligen med hållningen hela tiden. Det är svårt när jag inte har alla de muskler som behövs riktigt än men det kommer nog!

Kämpa, kämpa!


2 svar till “Babyhår”

  1. Söta Sofia!
    Jag tror att du snart kommer att ha ditt tjocka vackra hår igen och en stolt och rak hållning. Du klarar allt!
    Kramar Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *