Bowling?!


image

Tjeina,
Varit lite deppig det senaste och jag vet inte riktigt vad det beror på. Det kan vara eftersom att jag vid den här tiden förra året började må ganska dåligt.. (27 mars fick jag hjärtstoppet -2013). Jag tror nog att det är så…Men jag försöker fokusera på de positiva i livet. Så vi får hoppas att det blir bättre. Försöka att inte tänka tillbaka för mycket.  Vi får se..
Men nu till något positivt. Jag tänkte berätta om helgen som varit. För jag lyckades nämligen med bedriften att bowla! Det var riktigt jobbigt ska jag erkänna. Benen är inte så starka som jag tror. Men jag lyckades i alla fall få in en strike och några spare så jag känner mig ganska nöjd. Tyvärr vann jag inte, men förhoppningsvis får jag en revansch… 😉 Det var jag, min kompis Abir och hennes kompis O. Vi hade så kul, det var ett tag sen jag skrattat så mycket! Hoppas vi spelar bowling snart igen så jag kan vinna nästa gång… :O

wpid-collage_91.png

När jag kom in i bowlinghallen så tänkte jag direkt att detta kommer inte gå. Först skulle jag se till att min skena fick plats i skon. Så jag fick ta storlek 41 till högra foten med skenan och till den vänstra foten fick jag ta storlek 39. Lite roligt såg det allt ut… ^^ Sen skulle jag orka bära bowlingklotet också..  Allt detta lyckades jag med och det kändes riktigt kul. Ni ser väl hur stolt jag ser ut på bilderna.. ^^ Jag kan lätt känna mig begränsad som det är just nu men där tog jag bort ett hinder. Fräckt!

Kan erkänna nu att dagarna efter bowlingen inte känns jätteroliga. Hela mitt vänstra ben och halva högerarmen har jag svinont i… Haltar fram (mer än vanligt 😛 )…Så kan det gå när man bowlar! Kanske borde bowla en gång till med fel hand så jag får lika ont i båda benen? 😉 Nämen jag hoppas att det bara är träningsvärk får då försvinner förhoppningsvis smärtan snart… När man får så ont att man knappt kan gå, då har man kämpat hårt… ^^

wpid-collage_92.png

Har också varit med familjen i helgen. Ätit gott!
Nyss lyckades jag bädda sängen utan att tycka det var särskilt jobbigt och utan att få ont i bröstkorgen. Det är ett väldans framsteg! Sånt försöker jag fokusera på, hur bra det ändå går för mig!


6 svar till “Bowling?!”

  1. Det gör ont i mig när du blir så lessen och deppig, som häromdagen:-(
    Men det är bara att låta det komma, vara där en stund och sen lägga det åt sidan. Tills nästa gång. Å dom gångerna kommer att komma mer sällan så småningom. Det har ju egentligen inte gått så lång tid sen allt hände. Å sen du kunde lämna sjukhuset.
    Därför blir jag så glad när du maxar banan med klot och olika stora skor:-)
    Kraam på dig fialotta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *