Glädjeskutt?


image
Trötter ^^

Mitt hjärta tog lite för många glädjeskutt inatt…  ♡
Jag har känt av lite extra slag det senaste och även inatt.. Lyckades somna vid 2 på natten men vaknade nästan som i chock..Som om något verkligen skrämt mig, jag antog att det var något extraslag som skrämde mig men jag vet inte riktigt. Det hände två gånger sen vågade jag inte somna om igen.. Hade kontakt med transplantationsavdelningen mitt i natten och vi kom överens om att jag skulle åka in till transpl. Avd för att kolla upp det. Det känns lite som att hur jag än gör så kommer nog rädslan för ett nytt hjärtstopp finnas i min kropp. Det jag försöker göra är att tänka logiskt och försöka trycka undan rädslan. Meen det gick inte inatt…

Förhoppningsvis så oroar jag mig i onödan men det känns alltid skönt att få det bekträftat.. Så här ligger jag i min sjukhussäng med full-service. De har mig på övervak med ekg och de har även tagit lite blodprover. Klockan är halv 5 på morgonen och jag känner mig trygg.. Så nu kan jag förhoppningsvis sova igen ♡

( Om ni undrar varför bilden är åt fel håll så har jag ingen aning om vad det beror på )


4 svar till “Glädjeskutt?”

  1. Bäst att ta det säkra före. Med tiden blir det förhoppningsvis bättre och du känner dig säkrare. Hoppas att du får lite välbehövlig sömn. Älskar dig!

  2. Åhh min älsklings bästaste vän!! Hoppas att det blir ett bra svar nu på morgonen och att allt går bra oavsett!!
    Skönt att du tog det säkra före det osäkra Och åkte in så du förhoppningsvis kunde somna Lungt och sova ut!! Jag älskar dig och står bakom dig för att stötta i alla lägen!! Tänker på dig! Ring när du vill och om du vill!! <3 <3

    • Hejsan Freeden, jaa det kändes bra att åka in, blev lite lugnare. Tack, älskar dig med. Klart jag ringer ^^ Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.