Natt


Ja, här ligger jag i min säng. Känner mig pigg och klockan är 3 på natten. Känner av lite värre smärtor i foten inatt och nu är ändå dosen av smärtstillande (till foten) höjd. Hade planerat att ta mig in till skolan imorgon för att vara med på två föreläsningar men nu har jag ingen aning om hur jag ska orka. Är fortfarande halvsjuk me lite ont i halsen så jag får antagligen vara hemma minst en dag till. Känns väldigt segt men så får det bli! Sover hur mycket som helst just nu… Lite som vanligt 😉
Märks det att jag har dåligt tålamod? Har så svårt för att vara hemma och bara slappa. Men jag orkar ju inget annat när jag är sjuk.. Försöker plugga lite men just nu blev det lite tungt i matten.. Behöver repetera en del gammalt för att först det nya som jag redan har glömt. Tur för mig att det är lov snart så jag får lite extra tid på mig att förstå.. 😉 Hoppas på att jag somnar snart och slipper mardrömmarna!


4 svar till “Natt”

  1. Hej Sofia, läste just ditt inlägg och i natt är det min tur. Sömnen vill inte infinna sig trots att jag är så trött och precis som du har ont i halsen och känner mig sjuk. Hoppas du sover mu och inte kan läsa det här.. Det här med din fot. Jag har följ din blogg ett tag och förstått att du har mycket krux med din ena fot. Vad är det som gjort att det blev så? Antar att det kommit efter att du blev sjuk. Kram, Karin

    • Hej Karin, ner vad tråkigt att du också har åkt på en förkylning. :/ Hmm, jag kanske får ägna ett inlägg åt att förklara det med foten. Kortfattat ser det ut såhär: Fick hjärtstoppet 27 mars, nedsövd i 4 veckor. Sen var jag sängliggandes ett tag efter det. På denna tiden fick jag nervskador i båda benen. Fick även droppfot på båda fötterna och tappade känseln ända upp till låren, längs med hela benen. De har lite olika teorier om vad det beror på. Antingen kan det var att de satte in en ECMO akut i mina ljumskar(en slang i varje ljumske) dagen då jag föll ihop och att de då kan ha kommit åt en nerv. Eller så har jag legat dumt och en nerv kan då ha klämts. De e nog de två teorier som de främst tror på. Med tiden så blev vänster ben bättre och funktionen kom tillbaka succesivt. Men höger ben är inte bra än. Så jag håller tummarna på att benet/foten kommer tillbaka. Mycket text men jag hoppas du förstår lite bättre nu 🙂
      Kram från mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *