Hej!


image

Hejsan!

Jag mår bättre nu, klarade av att vara i skolan lite på torsdan och även idag. Är inte helt frisk än men det ska jag nog bli snart. Känns som om jag bara har sovit de dagar jag varit sjuk men det har gjort nytta. Känner mig såå mycket piggare 🙂 Skönt att det bara var ett virus. Tog blodprover i veckan och de var också bra. Wihoo! 😀 Nästa vecka höjer jag dosen av medicinen jag får mot nervsmärtorna i foten. Hoppas den tar bort det mesta av smärtan nu! Får hålla tummarna…

Vill så gärna börja träna nu så jag hoppas att det går snart! Längtar efter att få ta i ordentligt nu när jag äntligen kan igen. Känna träningsvärk i hela kroppen. Det blir bra! De blir snart. 😉
Idag har jag varit hos min bror och hans goa familj och haft det bra. Så skönt. ^^


4 svar till “Hej!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.