Mitt i natten


Tjena,

Inatt kan jag inte heller somna. Men det beror nog på att de e fullt upp i huvet.. Det blir så ibland ^^
De senaste nätterna har jag drömt drömmar på gränsen till mardrömmar. Drömmarna handlar  mycket om att någon snor grejer ifrån mig där jag sedan måste slåss med tjuven för att få tillbaka dem (jättejobbigt). Inatt var jag i min dröm med i ett krig och var tvungen att kämpa och skjuta folk för att överleva…
Så det är lite motigt att våga somna…

Blir också lite orolig över att förkylningen hänger i sig. Ska ta kontakt med sjukhuset igen och fråga vad det finns för risker…

Mycket att tänka på. Just nu lyssnar jag på John Legend:s album Love In The Future, vi får se om jag blir tröttare… Hoppas! 🙂


8 svar till “Mitt i natten”

  1. Hej Sofia!
    Följer dej hela tiden, du är en riktig kämpe. Vad har man för val egentligen. Tråkigt att du inte kan sova, jag vet hur jobbigt det är. Har di provat insomningste som finns på hälsokostaffärerna. Jag dricker det varje kväll. Inte alltid hag somnar men kroppen slappnar av lite. Brukar även lyssna på mindfullnessskiva.
    Ha en skön helg/ Lisa

    • Hejsan Lisbeth, Jag har ett insomnings-té men har inte blivit att jag provat det än. Får prova det nu. Har så svårt att komma till ro på kvällarna, har så konstiga drömmar. Hoppas det blir bättre snart! Jag ska prova dina tips, får hoppas att de funkar. Kraam till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *