I veckan


Jag och mami
Jag och mami

Hejsan,
Har haft fullt upp ett tag men idag blev det allt ett blogginlägg trots allt. 😉

I onsdags fyllde morsan år! Min grymma mamma som vart med mig hela vägen på denna skeva resa, tufft har det verkligen varit men det har ändå funkat bra! Så glad att jag har dig mamma, du e bäst! Älskar dig <3

Mamma önskade sig förra året en bild på hennes barn, mina bröder och jag. Så i onsdags fick hon sin önskan uppfylld. Vi bestämde oss för att återskapa en bild från då vi var små. Kändes så kul, så glad att allt har gått så bra!

wpid-collage_112.pngDär har ni oss. Vi hade väldigt roligt när vi var iväg och tog denna bilden. Kul att ha lite bilder på oss ihop utan att vi gör fula miner… ^^
Mamma blev överlycklig och det var det viktigaste! Kul att vi lyckades överraska henne så som vi gjorde… Ibland så.. 😉

Cortégen med vänner i gbg
Cortégen med vänner i gbg (och minions..) ^^

Sen lade jag ner plugget i två dagar för att ta en paus innan slutspurten. Då kom denna goa bruden på besök, Gisela! Vi gick på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm ihop och onsdags kom hon hit till Göteborg för att hälsa på mig. Så kul och vi hade en riktigt mysig Valborg. Träffade några av mina vänner från förra basåret för att kolla på Cortégen och sen blev det middag på Linnégatan med familjen för att fira mamma. Vi åt på en restaurang som heter Hello Monkey och det är ett riktigt roligt ställe. Det rekommenderar jag.
Men igår blev jag tvungen att lämna av Gisela vid tåget, tråkigt men vi ses snart igen! Jag planerar nämligen att ta mig upp till Stockholm i juni när jag är klar med tentorna jag har kvar på Chalmers. Det ska bli kul och är något som jag verkligen ser fram emot. 😀 Det var längesen nu…


Gick ganska långt igår när jag var i stan. Träffade lite vänner och hade det braa. När jag kom hem var jag så slut i kroppen att jag knappt orkade ta mig till sängen. Så kan det gå när man glömmer av att man inte är superwoman.. 😉 

Just det, jag lyckades läsa igenom min epikris ( = ett vetenskapligt utlåtande om ett sjukdomsfall med avseende på dess uppkomst, utveckling, förlopp och behandling). Det jag kallade ”en del av min journal” i förra inlägget. Det gick faktiskt bra! Skönt att förstå pyttelite mer om allt som hänt. Vill nog läsa hela journalen och få svar på alla frågor jag har. Men de har de sagt att jag kan höra av mig när jag vill veta mer detaljerat om vad som hänt och jag känner mig nog redo nu. Vill tex veta när jag fick några av alla ärr jag har.
Men jag är glad att jag klarade av att läsa det. Känns bra!


5 svar till “I veckan”

  1. Grattis till Stor-Poffen. 🙂

    Jag tycker även att det var en fin idé med bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *