Stressigt


image

Jaa, jag har inte mått så bra sen i söndags. Åkte in till sjukhuset i måndags för att ta både blodprover och urinprov eftersom att jag mådde så dåligt. Blodproverna visade på att jag har en infektion i kroppen men de kan ännu inte säga om det är urinvägsinfektion eller om det är något annat. .. Men det känns som om det är något sådant igen. Jag får svar på de resterande proverna idag. Så vi får se hur det går. Känner mig fortfarande väldigt hängig och allmänt kass men jag kände att det var viktigt att gå på föreläsningen igår. Men gud vad varm jag blev när jag satt där… Kanske febern som gjorde sig påmind?!

Fick reda på att tentan jag ska ha i matte E är på tisdag… Jag gick runt lyckligt ovetandes i tron om att jag hade minst 2 veckor på mig. Så nu blev det lite bråttom. Får hoppas att jag hinner lära mig tillräckligt tills dess…
Känner mig lite stressad nu.. Fast ändå inte.. Knas..

Lite annat info. Min kanin blev sjuk förra veckan så nu ska jag ge honom ögondroppar varje morgon och kväll i ca 10 dagar… Det är lite svårt att hinna med på morgonen när man är så morgontrött som jag är men detta ska jag nog klara av! 😉

image

Tycker denna bild är lite kul. Så klockren ^^ Så den avslutar jag med 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *