Sjuk


Jag mår inte bra alls idag… Jag har fått det konstaterat att jag har urinvägsinfektion och det känns.. 🙁 Så ont i magen också… Varför ska jag få detta så ofta? Ska försöka dricka mer sura drycker så att jag kanske slipper få det igen. Jag vaknade kl 5 idag och kunde inte somna om… Så svårt när man mår dåligt. Känner mig febrig och har nog lite mild feberfrossa. Blööh! Känns tröttsamt.. Blir så himla svårt att studera när jag mår så dåligt. 🙁 Men har fått medicin nu så förhoppningsvis går det jobbiga över ikväll, längtar tills dess för jag mår piss nu.. Går inte ens att sova 🙁

Nu har jag något viktigt att dela med mig av, se bilden nedan.

Bild lånad av Mod-Mer Organ Donation
Bild lånad av Mod-Mer Organ Donation

”Blir du sur för att tåget är försenat eller för att du inte vet när nästa tåg kommer att avgå? Föreställ dig då väntan för de 750 personer som just nu går runt och väntar på ett nytt liv ”  -Citatet är hämtat från MOD:s sida

Läs mer på MOD:s sida ->här<-


10 svar till “Sjuk”

 1. Verkligen tänkvärt !! Den där bilden och texten nedan säger mycket.. Ska absolut signa upp mig som donator! 🙂 krya på dig poffis❤️ Hoppas du snart slipper den där irriterande urinvägsinfektionen ! Många kramar !

  • Åh vad fint av dig stella! Så stort beslut men så viktigt… Jag är glad att jag har donerat delar av mitt hjärta till andra. Det glädjer mig.. Tack och nu tror jag allt att urinvägsinfektionen har gått över… Hoppas det. Dricker massa tranbärsjuice. ^^ Kraaam

 2. Men stackare! Urinvägsinfektion är så himla jobbigt ju 🙁 Hoppas det känns bättre snart när antibiotikan kickar in <3

  • Jaaa Loj, de e sååå segt 🙁 Mådde bättre ett tag ialf, sen blev jag superförkyld igen. Hoppas de ska gå över snart! Kraaam till dig

 3. Åhh! Uvi är verkligen blää. Har haft min beskärda del av det när jag var ung. Eller ska jag säga ”yngre”;-)
  Hoppas du blir av med den snart o att den håller sig BORTA!
  Inte kul att se väntelistan. Det är ju så det ser ut tyvärr.
  Passar också på att säga GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!:-)
  Kraam från mig

  • Jaaaa petra, så trist att jag fått det så ofta. Men som tur är så finns antibiotika! 😀 Jaa, det är kämpigt att se den där väntelistan.. Men det är ju sanningen. Oooh tack! Kraam tillbaka

 4. Hoppas det gott över så du får rn skön helg. Tror att det med urinvägsinfektion går över, kroppen jobbar på högtryck för att anpassa sig till medicinerna. Jag hade 4 urinvägsinfektioner första året. Sofia det är inte så länge sen, det går inte att skynda på.Utan låt kroppen få bestämma. Tror hela du vill så mycket mer kroppen hinner inte med.
  Ha en skön hel/kram Lisa

  • Jag hoppas de ska minska för jag blir så sjuk och sliten varje gång. Hoppas de blir bättre snart. Japp, jag vill så mycket, det är den viljan som gjort att jag är här idag, att jag kommit så långt. Men jag ska försöka lugna ner mig lite 🙂 Hoppas du haft en bra helg Lisa, kram

 5. Hej det var längesedan! Tranbär från hälsokosten funkar ganska bra mellan varven mot urinvägsinektion. Jag har haft uvi sen midsommar, nu inte bara för tabletterna för transplantationen, men jag vet alltså hur trött och less man blir att kissa taggtråd. Hoppas du får bukt med det.

  Ock listan från mod är hemsk!! Ändå har vi blivit så många fler donatorer.

  Kramar i massor.

  • Hejsan Annelie, sååå tråkigt att man kan få det så ofta.. Gör såå himla ont 🙁 Jaa, det ska nog bli bättre snart! Jaa, den är kämpig att läsa.. Kraam tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *