Tålamod


tillhör poffen.se

Ja, det händer ganska mycket i livet just nu… Den där mattetentan sitter jag och försöker plugga till. Så det tar upp väldigt mycket tid. Sen så är jag fortfarande sjuk. Just nu försöker jag bara vänta ut det sjuka… Var på sjukhuset i torsdags för att ta lite prover i svalg och upp i näsan för att få reda på om det är en bakterie jag har i kroppen… Väldigt obekväm provtagning måste jag erkänna. Fick veta att det var jättefina prover och inga tecken alls på sjukdom… Så jag har ingen aning om varför jag har svinont i halsen.

De tog även ett prov som visade att jag är av med urinvägsinfektionen och det är väldigt skönt att slippa det i alla fall. Bra att proverna var fina men vad ska jag nu göra för att bli frisk?

Sen så har jag varit extremt torr i munnen konstant i minst en vecka. Min mage har antagligen blivit utslagen av antibiotikan jag fick för UVI. Känner ingen hunger alls men har samtidigt jätteont i magen … :/ Antagligen så är det en biverkan från en medicin men jag har ingen aning om vilken det kan vara. :/ Ååååh jag mår inte alls bra… Känner mig lite deppig idag också. Vill ha tillbaka min energi. Tålamod behövs verkligen för att bli frisk men jag har inte så mycket kvar… Näe, de e ingen bra dag idag..


5 svar till “Tålamod”

 1. Hej! Jag är ju inte någon med någon form av medicinsk utbildning eller så
  men jag tror att mycket av din trötthet/halsont sitter i huvudet.

  Du har varit lite sjuk till och från samtidigt som du har haft fullt
  upp med skolan. Så jag tror helt enkelt att din kropp försöker tala om
  för dig att ”nu får du ta det lite lugnt Poffen”. Så du ska allt se att det
  blir bättre när du klarat av den mattetenta som du har kvar att göra.

  Ha det gott Poffen!

  /J.

  • Det visade sig att det var ett virus. Så nu får jag behandling och börjar sakta må bättre. Känns bra! // Sofia

 2. Hej! Jag igen! Jag vill bara säga att du troligen (via bloggen) har smittat
  mig med halsont. Det var inte snällt gjort. 🙁 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *