Ont


tillhör poffen.se
where there’s a will there’s a way…

Hejsan, ville lägga upp en bild på hur få tabletter jag har på kvällarna nu men min mobil ville inte alls samarbeta, så kan det gå ibland. Har köpt en ny telefon, Samsung Galaxy s5 och jag får det inte att fungera just nu men jag lär mig nog snart… Ville också berätta att varje kväll och morgon tävlar jag med mig själv för att se hur många piller jag kan svälja på samma gång. Det går bra hittills, jag lyckas varje gång. Perfekt sätt att börja och avsluta dagen på, som en vinnare. 😉

Så bilden ni ser här ovanför är mitt nya armband som jag fick av en nära vän. Jag gillar verkligen texten och den passar in så bra på det som hänt. Genom att från början av min sjukdomstid ha mina mål som tex orka att sitta upp, klara av att stå upp, klara av att andas själv osv så blev jag starkare och fort gick det. Tack vare min envishet och vilja! Känns som att jag kan klara vad som helst efter detta!

tillhör poffen.seHur mår jag nu? Jo,  det verkar som att penicillinet som jag fick mot UVI har slått ut min mage. Så jag mår inte alls bra… Mår illa och har svinont i magen hela tiden. Såå oont :(. Hoppas det ska bli bättre snart…
Som det ser ut nu så e jag bara hemma hela dagarna… Det är lite tråkigt i längden så det skulle vara väldans skönt att få må bättre! Får inte så mycket gjort, sover mest hela tiden…. Det blir väl såhär ibland när man har lågt immunförsvar som jag har. Får hoppas min kropp repar sig snart ^^


2 svar till “Ont”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.